Miért nem működik a vodafonos adategyeztető oldal?
Figyelt kérdés
Álandóan hiba történt próbálja később szöveget dob.2022. ápr. 29. 13:50
1/5 anonim válasza:
Pld en amikor regisztraltam a vodafont akkor utlevellel csináltam, az adategyezteteskor meg ha szemelyit adtam meg minden evben hibat adott. Szoval muszaj azota is mindig utlevellel csinalnom
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez baromi jó csak azt mondd meg honnan szerzek útlevelet? ☺
2022. ápr. 29. 14:17
3/5 anonim válasza:
Most lassan egy hete nem jó.
Egyáltalán megjavítják majd?
4/5 A kérdező kommentje:
nyomultak ,erre nincs pénz miközben a telefontársaságok a legnagyobb profitkereső cégek magyarországon. Nekem végül a netes ügyfélszolgálat csinálta meg de arra ő sem tudott válaszolni hogy miért nem csinálják meg.
2022. máj. 20. 12:14
5/5 anonim válasza:
Hogy miért nem működik a vodafonos adategyeztető oldal? Javaslom hogy oket blamald, mivel, a tapasztalataim szerint, szinte semmi se mukodik a Vodafone-nal. A telefonos ugyintezes se mukodik. Az internetes ugyintezes se mukodik. A szamlazas se mukodik, mivel plusz osszegeket probalnak begyuteni, annak tetejeben ami jogos lenne. Tovabba, mar vagy 4 honapja meg arra se kepes a Vodafone, hogy a bankomnak kuldje el a havi szamlaimat. A "chat" se mukodik. Es, sokszor meg a vezetekes internet se mukodik; es, annak ellenere, hogy a kijelzo lampajaik szerint van internet. Valoszinuleg azert olyan vacak minden a Vodaphone-nal, mert sporol a Vodafone. Azonban, mire sporolnak, azaz mire megy el a penz? Nem csodalkoznek mar azon se, ha arra, hogy rank kemkedjenek, mivel az egy munkaigenyes feladat, ami felemeszthet egy jo csomo penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!