Aliexpressen nem érekezett meg a postára a csomag!!!(?)
Figyelt kérdés
sziasztok még márciusban rendeltem egy telefontokot a nyomkövetésnél ki irja hogy megérkezett a postára de nem jött meg ilyenkor mit csináljak???2022. ápr. 26. 21:19
1/4 anonim 

válasza:

Vonalkód olvashatatlan szokott lenni, ilyenkor megtorpan egy ideig a kézbesítés. Én várnék amig le nem jár a határidő és akkor jelezném, hogy nem érkezett meg.
2/4 anonim 

válasza:

Milyen dátummal írja, hogy megérkezett a postára?
Mert szerintem is várható még, hogy megérkezik. Bár ami Magyarországon is nyomonkövethető azt valószinűleg nem a posta fogja kiszállítani, hanem valamelyik futárcég.
De igen, végülis ahogy az 1-es írja. Várj, ha nem jön meg az igért határidőig, akkor visszafizetik az árát.
Én még mindig mindent megkaptam eddig.
Viszont teljesen eltérő, hogy melyikre mennyi időt kellett várnom.
3/4 anonim 

válasza:

A két időtartam között, hogy az AliExpress úgy látja, hogy Magyarországra beérkezett a küldemény, és a valamelyik postai szolgáltató kihozza, 2-3-4 hét is el szokott telni. Ha vámolásra kiszemelik, akkor még több. [Bár az Ali árában már a tax benne van. De ha a Posta hozza, ötszáz forintra lenyúlnak, mint vámeljárási díj. Szóval imádkozz, hogy más szolgáltató hozza, ne a Posta.]
4/4 A kérdező kommentje:
na tegnap megjött a tok már azt használom
2022. máj. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!