Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Leszámoltam munkahelyen, mert...

Leszámoltam munkahelyen, mert költözök messzebbre. Külföldön éltem eddig a hegyekben és sajnálom a munkámat. Hogy tereljem el a gondolataim erről?

Figyelt kérdés
Itt hosszú távon élhetetlen ez a hely és 1 órára van innen,ahova megyek és felejtős lett volna a bejárás, főleg télen, mert sokszor le is zárják az utat a hegyen ,amin keresztül ide lehet jutni. Úgymond kényelmes munka volt , főnök is csak reggel jött a feladatot adni ,aztán a magam ura voltam. Hogy tudnék arra gondolni ,hogy máshol jobb lesz az életem, de valószínűleg nem ilyen jellegű munkát fogok végezni. Lényegtelen, hogy mit, de ez fog hiányozni.
2022. ápr. 22. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Dolgoz sokat.
2022. ápr. 24. 07:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Ettől még ez is munka, amit első sorban azért végzel mert fizetnek.

Pontosan arra gondolnék amivel kezdted, az a napi 1 óra oda, 1 vissza rohadt sok, ez heti 10 óra szabad idő. Ha csak ennek a felét sikerülne az új helyen a családdal, barátokkal, hobbival tölteni, szerintem már az sokat boldogítana.

Időnként jót tesz kicsit felrázni a dolgokat, egy új helyen új perspektívát szerezni.

Ameddig benne vagy egy szituációban, nehéz azt objektíven szemlélni. Lehet fél éven belül rájössz, hogy annyira azért nem volt jó az a hely, csak előtte dolgoztál pocsék közegekben, és akad bizony jobb is.

Anyagilag is okos 2, max 3 évente váltani, mert cégen belüli előre jutás vagy fizetés emelés az olyan mint a kutya vacsorája. Emiatt élelmesnek kell lenni, és új helyeken kialkudni azt a béremelést és előre lépést amit mind a szakmai tapasztalat mint az infláció megindokol.

Általában 1-2 év után a munkáltató már nem teper azért, hogy ott tartson, vagy fenntartsa azt az illúziót, hogy a hely jobb mint amilyen.

Aki belekényelmesedik egy pozítcióba, azt egy idő után bútordarabnak nézik a munkahelyen, és hajlamosak takaréklángra tenni.

Szóval ja, akad jobb is. Ez csak meló, ha nem megfelelő, normális váltani.

2022. ápr. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!