Mennyi is volt pár évvel ezelőtt a Scitec 2,35 kilos 100 whey pro-ja? Ha jól emlékszem, 13000valamenny, ugye.
Figyelt kérdés
Most néztem, már 20 ezer. Kegyetlen, úgy, hogy a fizetésünk meg ugyanannyi, vagy kevesebb.2022. ápr. 16. 23:39
1/8 anonim 

válasza:

Nyilván az előállítás,alapanyag határozza meg,na meg gondolom magasabb lett az igény rá...
2/8 anonim 

válasza:

Infláció van.
Amikor én vettem 2016 körül, akkor 12 500 körül volt
3/8 anonim válasza:
3 hónapja vettem, volt valami törzsvásárlói akció szerű cucc, és még akkor is "csak" 14.900 volt, most pedig 20000.. :D Nyilván erről nem ők tehetnek, de már-már pofátlan, hogy mennyire mennek fel az árak, és ez még csak rosszabb is lesz.
4/8 anonim 

válasza:

A saját nevedben beszélj, az én fizetésem kb. 4x annyi, mint pár éve.
5/8 A kérdező kommentje:
5.Nyilvan Átlag fizetésről beszélek. Gondoltam, egyértelmű, de mindig van néhány nehéz felfogású ember.
2022. ápr. 17. 10:24
6/8 A kérdező kommentje:
3. Komolyan ez a legnagyobb problémád?
2022. ápr. 17. 10:25
7/8 A kérdező kommentje:
Fehérjepor amúgy is táplálékkiegészítő, ha már itt tartunk. 👌😄
2022. ápr. 17. 10:26
8/8 anonim 

válasza:

"a fizetésünk meg ugyanannyi, vagy kevesebb"
"Nyilvan Átlag fizetésről beszélek"
Az átlagfizetés nem ugyanannyi és főleg nem kevesebb, hanem több mint tavaly. Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!