A coinbase mégis hány alkalommal von le magának hasznot?
Tesztnek feltőltöttem 15$-t, mire feltőltötte, az már csak 14,66$ volt... most lett annyi emelkedés, hogy 17$-t meg haladta... viszont abbol csak 15.66$-t tudok ki venni... továbbá mikor ki akartam venni, további 1.49$-t akart le vonni... ami annyit tesz, hogy így 20%-os emelkedéssel is, csak 14,5$-t tudtam volna ki venni...
Én nagyobb tételben is szeretnék befektetni, de ezt a 15$ értékű tesztet nem tudom hova rakni... megéri így egyáltalán befektetni?
A coinbase rohadt drága, hasznalj krakent.
Amúgy meg mindenhol vannak fix es szazalekos koltsegek. Coinbasenel is siman meg tudod nezni mennyi volt a fix es mennyi a szazalek. Tobb szaz dollarnal coinbasen se kene ennyire szemet szuro legyen
+1 Kraken, viszont nagyon nem értem, hogy mit csináltál, hogy ennyit levesz. Vettél kriptot és egyből visszaváltottad FIATba? (dollárba)
Vagy Ethereum dolgokat utalgatsz jó magas GAS Fee-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!