Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A coinbase mégis hány alkalomm...

A coinbase mégis hány alkalommal von le magának hasznot?

Figyelt kérdés

Tesztnek feltőltöttem 15$-t, mire feltőltötte, az már csak 14,66$ volt... most lett annyi emelkedés, hogy 17$-t meg haladta... viszont abbol csak 15.66$-t tudok ki venni... továbbá mikor ki akartam venni, további 1.49$-t akart le vonni... ami annyit tesz, hogy így 20%-os emelkedéssel is, csak 14,5$-t tudtam volna ki venni...

Én nagyobb tételben is szeretnék befektetni, de ezt a 15$ értékű tesztet nem tudom hova rakni... megéri így egyáltalán befektetni?

2022. ápr. 10. 15:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Félre gépeltem... 17$-os 20%-os emelkedéssel, 14$-t tudtam volna ki venni
2022. ápr. 10. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A coinbase rohadt drága, hasznalj krakent.

Amúgy meg mindenhol vannak fix es szazalekos koltsegek. Coinbasenel is siman meg tudod nezni mennyi volt a fix es mennyi a szazalek. Tobb szaz dollarnal coinbasen se kene ennyire szemet szuro legyen

2022. ápr. 10. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

+1 Kraken, viszont nagyon nem értem, hogy mit csináltál, hogy ennyit levesz. Vettél kriptot és egyből visszaváltottad FIATba? (dollárba)

Vagy Ethereum dolgokat utalgatsz jó magas GAS Fee-ben?

2022. ápr. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!