Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A coinbase alkalmazás von le...

A coinbase alkalmazás von le valamennyi összeget feltőltésenként?

Figyelt kérdés

Vettem 15$-nyi kriptovalutát tesztnek, hogy mennyi az esély a profitálásnak, valamint, hogy ki tudom e venni a későbbiekben a pénzt...

Viszont mikor fel tőltöttem már csak 14.66 volt... ezt annak tudtam be, hogy biztos csökkent a kripto értéke míg megvettem, viszont -7%-on volt mikor megvettem, és csak -4%-on érte el a 15$-t.

Ha von le valamennyit a coinbase, akkor pontosan mennyit? Függ a feltőltött összegtől? Későbbiekben nagyobb pénzzel is szeretnék befektetni, de félek kicsit, hogy bizonyos százalékot von le feltőltéskor, ami úgy 2.5% lehet ezesetben... viszont ha mondjuk 500ezer forint értékben vásárolnék, akkor az már 12.5ezer forint minusz...

A coin érték csökkenése végett lehet, vagy von le valamennyit magának a coinbase?

2022. ápr. 8. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. 3-5 szazalekot mar nem emlekszem
2022. ápr. 8. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:

És feltételezem ez minden alkalmazásban benne van...

Így kicsit nehézkes lesz befektetni, ha már alap járaton 3-5% minuszban indulok

2022. ápr. 9. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a kartyas fizetesre ennyi, de ez a brokereknel rendes tozsden is igy van. Arrol meg hogy mennyire lesz nehezkes eleg egyertelmuen rosszul allsz hozza, a coinbase az egyik legdragabb tozsde es a kartyas befizetes meg megint a legdragabb modja a penz utalasnak...
2022. ápr. 9. 07:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen utalási opciók vannak még?
2022. ápr. 9. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sepa
2022. ápr. 9. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!