Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a supershop kártyát?

Figyelt kérdés

Két kérdésem van, egyik az, hogy ha tankolok, akkor mondani kell, hogy van kártyám? Oda kell érinteni valahova?

A másik kérdés, meg most hogy igényeltem kártyát, így kaptam 15% kedvezményt a sparban egy általam kiválasztott termékre. Szólnom kell, hogy van ilyen kedvezményem? Vagy hogy van? Kell ilyenkor csinálni valamit a supershop kártyával is. Semmi kódot nem kér, csak oda illesztem, ahova kell? Légyszíves értelmes válaszokat adjatok. Ma jött meg a kártya, friss jogsis vagyok, nem értek hozzá. Köszi.

18/L

2022. ápr. 8. 16:46
 1/4 anonim válasza:
Igen jelezd, nem kell kód.
2022. ápr. 8. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A Sparban először a kártyát kell lehúzni és akkor megkapod automatikusan a kedvezményt. Tankoláskor pedig néha kérdezik, néha nem kérdezik, hogy van-e. Ezért én mindig jelzem, hogy rendelkezem ilyennel.
2022. ápr. 8. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
A sparba kartya lehúzó van?
2022. ápr. 8. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ki van nyomtatva a kupon, odaadod a pénztárosnak és mondod, melyik termékre kéred. A kártyát elég vásárlás végén odaadni vagy berakni a leolvasóba az önkiszolgáló kasszánál. Ha letöltötted hozzá az appot, akkor a plasztik kártya nem is kell (sparban legalábbis), csak a QR kódot kell odatartani a leolvasóhoz és beszámítja az összes kupont, amit az appban aktiváltál.
2022. ápr. 8. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!