Készültök valahogy a bekövetkező válságra?
Milyen valsagrol beszelsz?
Amugy meg igen, epp most valtottam egy sokkal jobban fizeto munkahelyre
Nem kifejezetten.
Lakás megvan, kocsi meg van, vésztartalék meg van. De ezeket már 2 éve kitűztük célul, mert már 5 éve azt hallom, hogy itt a válság...
Szóval egészségesen bebiztosítottuk magunkat egy nyugisabb életre, de nem vagyok hajlandó pánikolni, sem halmozni a dolgokat.
Mi is egészségesen be vagyunk biztosítva, illetve az a döntés született, hogy jelen körülmények között már nem költözünk családi házba abszolút kiköltekezve magunkat, újabb hitellel úgy, hogy úton a babánk. Most biztosabbnak érezzük megülni a hátsónkon és így van mihez nyúlni gond esetén.
Egyébként én még két helyen dolgozom, mindkettő válság biztos, a férjemé kevésbé az. Ha gond lenne esetleg az ő munkahelyén, cserélünk és ő marad itthon a babával, én visszamegyek dolgozni. Szóval válság terveink vannak, de bízunk benne, hogy az élet megy szépen tovább. :)
A válságra akkor lehet készülni amikor minden felhőtlenül szárnyal a gazdaságban.
Az élelmet sem télen kell gyűjteni első sorban, mikor a természet alszik, hanem pont akkor amikor szezon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!