Regisztráltam a PayPal-ra, holnap szeretnék átutalni 2. 000Ft-ot a PayPal számlámra a bankszámlámról. Azt nem tudom, hogy az ún. utalási azonosítót (Transfer ID) hol kell jelezni az átutalási papíron (megjegyzésnél? )?
Igen, a megjegyzésbe, feltétlenül, mert akkor nem megy a számládra a pénz, vagy csak nagyon sokára sikerül tisztázni.
Így is cirka 3-4 nap, mire megjelenik.
De miért akarsz pénzt utalni oda? Ha regisztráltál rendesen, a bankkártyádról is simán leveszi a pénzt a PayPal, ha vásárolsz valamit a neten.
ha ilyen egyszerűen lehetne bankszámláról utalni akkor nem kéne a paypal...én bárhol kérdeztem azt mondták nem lehet bankszámláról.
amúgy a paypallal nekem is bajaim vannak..már lassan 2 hónapja utaltam át pénzt (unicreditben) de azóta se érkezett meg a pénz...a csaj még segített is kitölteni a papírt meg minden. de egyszerűen semmi..
valakinek ötlet? aki tud segíteni légyszíves írjon egy privit. megköszönném.
Köszi a válaszokat!
Azért szeretnék rá utalni, mert az én bankkártyám nem dombornyomásos, így nem tudom regisztrálni a rendszerbe. Ahová fizetnem kell, oda pedig nem tudok közvetlenül utalni, csak a PP számlájukra fogadják el az összeget.
Azt, hogy nem tudod regisztrálni, mert nem dombornyomásos, te gondolod, vagy a paypal emiatt utasított vissza?
Csak mert dombornyomásos kártyák jók, hozzá, nem dombornyomásos mastercard szintén, nem dombornyomott visa (visa electron) a kibocsátó banktól függ, hogy használható -e online, tőlük kell megkérdezni, maestro kártyák többnyire nem használhatóak online, de annál is érdemes megkérdezni a bankot.
Ezek a lehetőségeid, nem nagyon hiszem, hogy egyéb, egzotikusabb kártyával rendelkeznél...
(tényleg jobb kártyával használni a paypal, mint utalgatni rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!