Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki fektetett be crypto-ba? Én is szeretnék és lenne hozzá pár kérdésem.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. Leginkább arra (tudom ezért most le leszek pontozva) hogy annyi pénzt szánj rá amennyi nem vág földhöz ha elbukod.

A technikai dolgok ezer helyen le lettek már írva, arra most ne térjünk ki.

2. Ez olyan mint ha azt kérdeznéd, hogy melyik meccsre érdemes fogadni tippmixen.

Általában itt is igaz, mint minden másnál, hogy a kockázat és a várható hozam egyenes arányban van. Egy shitcoinnal simán megezerszerezheted a pénzedet ha korán szállsz be, de cserébe ezerből egy olyan lesz ami nem bukik be nullára (nem valós számok, csak példa). A "nagy" kriptovlauták (pl. btc, eth) stabilabbak, de cserébe nincs benne annak a lehetősége, hogy fél év alatt ezerszeresét fogja érni, mint most.

3. Amennyit nyugodtan feltennél rulettre is, és nem törne össze ha nem jön be.

4. Olyan gyorsan, amilyen gyorsan a tippmixen pozitívba kerülnél. Még nagyságrendileg sem lehet megmondani, lehet hogy holnapra (már ha realizálod), lehet hogy soha.

5. Nem. Az a spekuláció. Befektetés az, amikor hozamot kapsz (pl. osztalék, kamat, bérleti díj stb.) Például kriptonál a stakelés lehet befektetés.

6. Röviden, igen. Hogy ez milyen formában történik (tranzakciós díj százalékban, fix tranzakciós díj, havidíj stb.) az eltérő lehet.

2022. ápr. 3. 01:22
 12/14 anonim ***** válasza:

11 nagyon szep valaszt adott.

Kerdezo, sztem nezz utana annak hogy a bitcoin milyen problemakat old meg, milyen problemakat okoz stb. Minden coin mas, nagyja semmire se jo csak arra h a kitalalojat gazdagabba tegye.

2022. ápr. 3. 06:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem azt mondtam, hogy te kérdezed meg, hanem sokan, sokszor. Csak használni kellene a keresőt és rég kaptál volna válaszokat.

Egyébként #11 gyakorlatilag leírt mindent. Annyival egészíteném ki, hogy ha te alapvetően anonim megmondóemberektől várnád a tuti tippeket és a lépésről lépésre instrukciókat, akkor a kripto nem a te világod. Sokan mondanak sok mindent, neked kell utánanézni, DYOR (Do Your Own Research), és neked kell meghozni azokat a döntéseket napról napra, akár percről percre, amik alapján amit kihámozol az információáradatból. És nagyon fontos, hogy a nem döntés is egy döntés.

2022. ápr. 3. 08:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.13-as:Nem az anonim emberektől várom a tippeket csak kiváncsi voltam a véleményetekre. Meg hogy milyen tanácsot tudtok adni. Meg milyen tapasztalata van annak aki foglalkozik evvel.
2022. ápr. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!