Otthonról Worddel, Excellel, adatbáziskezelő és egyéb programokkal miket lehet dolgozni, milyen cégeknek?
Nem a programhoz kell érteni, hanem valamihez, amivel értéket tudsz teremteni.
Nem a Visual Studiohoz kell érteni, hanem programozni kell tudni.
Nem a memoQ-hoz kell érteni, hanem fordítani kell tudni.
Nem az ÁNYK-hoz kell érteni, hanem könyvelni kell tudni.
Nem a Vegashoz kell érteni, hanem a videóvágáshoz.
Nem a Photoshophoz kell érteni, hanem a fotószerkesztéshez.
Nem az Audacity-hez vagy a Fruity Loops-hoz kell érteni, hanem a zeneszerkesztéshez.
Érted már, mi a probléma?!
Akkor ezek közül az értékteremtések közül melyik tevékenységeket lehet a leggyorsabban megtanulni? Melyiknek vannak olyan résztevékenységei, amelyeket kis betanítással akárki meg tud csinálni?
Olyat már hallottam, hogy valaki olyan cégnek dolgozik otthonról, amely "leütésekért", (gondolom nem fizikai, hanem egyszerű Word feladatok) fizet. Olyanról is hallottam, hogy pl. egy videójáték leírásának fordításáért fizetett valaki körülbelül B, vagy C típusú nyelvtudással rendelkező embernek. Olyan nincs, hogy valaki cég számára pl. cikket, blogot, termékszövegeket ír Worddel, vagy Excelbe gyűjtöget valamit, könyvelőknek segít valami egyszerű számvitellel kapcsolatos részfeladatot végezni otthonról, szaktudás nélkül feliratoz egy filmet, vagy valami hasonlóbb együgyübb feladat, amihez nem kell informatikai, mérlegképes könyvelői, vagy tolmács végzettséggel rendelkezni?
Marketinges diplomát osztanak úgy, hogy csak a Microsoft termékeihez értesz alapszinten?
És mi van a diplomáddal, miért nem a szakmában (amit 4 évig tanultál) helyezkedett el?
Azt megértem, hogyha ez nem annyira keresett képesítés, azt már nem, hogy akkor miért ezt választottad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!