A Forint sokat "erősödött" az alapkamat emelésének köszönhetően, most érdemes még átváltani devizára aki nem tette meg?
Figyelt kérdés
Az alapkamaton újabb 1 százalékpontot emeltek, ezzel mesterségesen erősítve a forintot.
Most mire érdemes fordítani "kisebb" megtakarítást, amit jelenleg még nem tudunk elkölteni?
2022. márc. 30. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Hagyni HUF -ba.
EUR -ra váltani.
CHF -ra váltani.
Igyuk el, nem tudom.
8 szavazat
1/10 anonim válasza:
Mindig erdemes, hosszu tavon folyamatosan romlik a forint.
2/10 anonim válasza:
PMÁP is megéri, jó kamatot fizet. Euro átváltáson nem kaszálsz rajta annyit.
3/10 anonim válasza:
#2 semmi ertelme osszehasonlitani a befektetett forintot a kp-ban tartott euroval, mikor nyilvan az eurot is befekteti az ember.
5/10 anonim válasza:
bitkointot köll venni 4!44!!!44
6/10 A kérdező kommentje:
#2: nem nyerni akarok rajta, hanem kevesebbet veszíteni, mikor majd tovább inflálódik a forint, amíg elköltöm. Hogy határ melyik oldalán azt még nem tudom.
2022. márc. 30. 13:05
7/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyi pénzről van szó, de számold ki mennyit kéne gyengülnie a forintnak ahhoz, hogy az euro átváltással annyit nyerj, mint mondjuk egy PMÁP-al. Ha euroban akarod, akkor PEMÁP játszik.
8/10 anonim válasza:
Fura, hogy CHF-re nem jött válasz, pedig stabilabb deviza, mint az euro.
9/10 A kérdező kommentje:
#7: A magyar állampapírban nem bízok, illetve nem erősíteném vele az államadósságot.
2022. márc. 30. 14:53
10/10 anonim válasza:
9-es ok, akkor vegyél eurot és rakd el befőttes üvegbe. Szted melyik államnak nincs államadóssága? Miben nem bízol? Államcsőd nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!