Parndorfba érdemes kiutazni? Tényleg olcsobbak a ruhak? Guess,Calvin Klein,Hugo?
Inkább úgy mondanám, hogy ki lehet fogni olcsóbb darabokat.
De kérdés, hogy számít-e neked, ha mondjuk egy 270 EUR-os pulóver "csak' 120 EUR-ba kerül....
Én sokszor voltam, szoktam arrafelé dolgozni. Az 1-es jól írja. Vettem már tényleg olcsón olyan ruhát, ami tetszett is, de nagyon sokszor olyat lehet olcsón venni, ami szerintem már 1 éve nem kellett senkinek.
Ott is sokszor előfordul, hogy van valami 120 helyett 60€-ért, de itthon ugyanúgy meg lehet venni 20.000-25.000 Ft körül.
Öltönyt vett jó áron a férjem. Elég sok üzletbe bementünk, minimálisan voltak olcsóbbak a ruhák. Ami itthon 20 ezer, az ott átszámítva mondjuk 18. Cipőt is vettünk, gyakorlatilag ugyanannyiba került, mint itthon, csak azt a modellt abban a színben és méretben itthon sehol nem találtuk.
Az egyes tényleg jól leírta, ne azt várd, hogy a 80 ezres pulcsi ott csak 6 ezer. Akciósan 45.
És még vedd hozzá az emelkedett euró árfolyamot.
Itthon is okosan keresve lehet találni.
Én vettem már pl így. Igaz nem CK-t hanem Tommyt.
És tényleg érződött rajta hogy nem hamisítvány. Vagy ha igen a gyárból lopták hozzá az anyagot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!