Etoro-n vettem Bitcoin-t kis összegben csak próbaképpen(alább kifejtem)?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy megjelenik a portfóliómban az összeg, viszont nincs változás, vagyis nem jelenik meg az Invested cash-en belül és a Profit/Loss sorban sincs változás. Mint lehetőség a Maked Deposit gombot kínálja fel, bankkártyás vásárlással, amit megtettem a BTC oldalán az összegre. Mi a gond? Még nem hitelesítették a felhasználómat vagy valami más?2022. márc. 26. 14:44
1/16 A kérdező kommentje:
Sikerült, tradelni kellett(forgalomba helyezni)
2022. márc. 26. 14:50
2/16 anonim válasza:
Etoronal rosszabb platformot nehezen valaszthatattal volna
3/16 A kérdező kommentje:
Miért nem jó? Tudsz jobbat?
2022. márc. 26. 15:18
4/16 anonim válasza:
Barmi, pld random capital tbsz szamlaval
5/16 anonim válasza:
Privatra soae vaalszolok, ha neked az a fontos hogy a felulet konnyen kezelheto legyen es nem az hogy minel kevesebbet fizess a tradeekert es aztan szinten minel kevesebbet adozz akkor nincsmirol beszeljunk
6/16 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom teljesen adómentes opciót választottam. Csak a jóváíráskor kell fizetnem.
2022. márc. 26. 16:37
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
6 nagyon rosszul tudod. 15 szazalek adot kell befizess ev vegen a nyereseg utan.
9/16 A kérdező kommentje:
Ki gondolta volna hogy ez is a penzről szól? :D
köszi a linket, akkor ezt áttanulmányozom.
2022. márc. 26. 18:11
10/16 A kérdező kommentje:
És ha igazi Bitcoint veszek, kell adóznom a részükre?
2022. márc. 26. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!