Érdemes olyan munkahellyel foglalkozni ahol interjún annyit mondanak, "ennyit tudunk adni"?
Miért ne, ha megfelel neked ez az összeg.
Egyszerüen nem akarnak fölösleges köröket, egyböl tisztázzák a helyzetet. Nekem inkább pozitív, mint akik hitegenke, hoyg "majd ha elégedettek leszünk veled, akkor esetleg lehet amgasabb - aztán soha nem lesz ilyen
Én nem is igazán értem az ilyen kérdéseket.
Ha neked ez egyértelműen nem elég, és tudod hogy máshol adnának többet is, akkor miért ne lépnél tovább? Ha meg nem, hát akkor hiába hőbörög az ember.
Szerintem is tiszta sor. Én inkább az olyan interjúkat rühellem, ahol megkérdezik, hogy mennyi a bérigényem, aztán ők meg nem mondanak semmit, hogy ezt meg akarják-e adni vagy nem. Aztán találgass, hogy miért nem vettek fel, túl sokat kértél, vagy valami más nem tetszett.
Én egyébként soha életemben nem voltam olyan interjún, ahol béralku lett volna. Mivel sokan állnak sorba a munkáért, az van, hogy ők akarnak valamennyit fizetni, és keresnek olyat, aki annyiért vállalja, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!