Az orosz-ukrán háború elején érdemes lett volna tűzifába fektetni 1-2 millió forintot?
Figyelt kérdés
2 milla megtakarításom van most.
Vagy teljesen hülye ötlet?
A gázárakat esetleg érintheti a konfliktus oly módon, hogy akár én szorulnék rá és/vagy másnak adnám el jó nagy haszonkulccsal?
Lenne rá kereslet vagy már alapból elkéstem vele, mert amúgy is drága?
Ez csak hirtelen jött ötlet volt, nem vagyok tisztában most a tüzelőfa árakkal.
2022. márc. 18. 17:11
1/6 anonim válasza:
Nyaron eleg kevsen futenek tuzifaval
2/6 anonim válasza:
Amugy, olaj es liszt hiany lesz majd, siman benne van 50 szazalekos emelkedes ezekbe
3/6 anonim válasza:
Magadnak ekkora tételben felesleges,nem fogod elfűteni és veszít fűtőértékéből. Eladásra akkor éri meg befektetni ekkora összeget ha olcsón be tudod szerezni, például kapsz egy területet amit kigazdálkodsz, behozod az erdőből, konyhakészre vágod és kiszállítod a vevőnek.
4/6 anonim válasza:
Nem. Lehet hogy lesz áremelkedés (majd fél év múlva, most már nemsokára vége a fűtési szezonnak), de ilyen kis tételben akkor sem érné meg. Ehhez fenn kell tartani egy infrastruktúrát (fedett tárolási hely, teherautó a szállításhoz stb.), aminek költségeit ilyen kis mennyiséggel nem tudod kitermelni. Ráadásul ez márbőven üzletszerű tevékenység, tehát adózni is kell belőle, az meg biztosan elvinné az esetleg megmaradt apró hasznot.
5/6 anonim válasza:
március. 18. 17:17 Miért gondolod így?
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
A tűzifa szerintem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!