Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyar bejelentéssel külföldön ?

Magyar bejelentéssel külföldön ?

Figyelt kérdés
Ti kimennétek dolgozni külföldre úgy , hogy magyar bejelentéssel vagytok kint Németországba?

2022. márc. 17. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Mennyire legálisan...??

Ha rendes bejelentett alvállalkozói munka pl., akkor igen.

Ha viszont itt bejelent, de kint tkp. feketemeló - akkor NEM.

2022. márc. 17. 20:03
 2/7 qkker1 ***** válasza:
81%

Nem.

Német cégnél dolgoztam, volt egy balesetem, olyan ellátást kaptam, amit itthon el sem lehet képzelni. /nem csak orvosi, hanem anyagit is/.

Magyarországi bejelentéssel, életveszély-elhárítás a maximum ami jár, utána magyarországi kezelés, plusz minimálbér utáni táppénz.

2022. márc. 17. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Magyar bejelentessel kulfoldon? ;) Mar jogilag se allja meg a helyet a dolog, egyertelmuen valami csalas van a hatterben
2022. márc. 17. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Én magyar céggel vagyok szerződésben. Kapom a szakmunkásbéremet forintban és a német béremet euróban.
2022. márc. 17. 20:50
 5/7 qkker1 ***** válasza:
100%

"Mar jogilag se allja meg a helyet a dolog, egyertelmuen valami csalas van a hatterben"

Kiküldetésről hallottál már?

2022. márc. 18. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

En nem csinalnam ezt.

Akik magyar bejelentessel visznek ki nemetbe azok minimalberre bejelentenek es kint meg kapot a fizetest kp-ban. Viszont akarhany evet is huzol le, nemet nyugdij nem fog jarni, ha elveszted a munkadat akkor nem kapod az ottani allaskeresesi jaradekot vagy akarmi is van ott a nemeteknel.

Ha megis kimesz igy akkor ugrodeszkanak jo, csak tanulj meg nemetul es keress masik melot amint tudsz. A baj hogy magyarokkal fogsz dolgozni, igy nem fog menni a nyelvtanulas, csak a szabadidodben.

2022. márc. 18. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es miért lett lepontozva?
2022. márc. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!