Tipmix pro mát zaroltak 200000 Ft OM van rajta !! És zaroltak a fiókomat !! Kérek válaszokat aki tud segítsen?
Nem vagyok kiskorú !!!
Nyertem és zaroltak a fiókom
Bekertek a bankszamlaszamom
És hogy milyen keresettel rendelkezem hogy én szerencsejatekozom
Mi közük van ehhez ? Nem értem
Várják míg e-mailen ertesitenek a dokumentumok feldolgozásával!!
Jár már így valaki
Minden adatot a valóságnak megfelel
Tisztelt Játékosunk!
Tekintettel a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben (a továbbiakban Pmt.) foglaltakra, az Önhöz köthető regisztrációnál ellenőrzés vált szükségessé. Ennek lefolytatásához kérjük:
· szíveskedjen megküldeni a felhasználói fiókjában rögzített bankszámlához tartozó kivonat másolatát,
· továbbá legyen szíves írásban nyilatkozni a Szerencsejáték Zrt-nél létrehozott regisztrációban használt pénzeszközök forrásáról, eredetéről és elküldeni részünkre az azt igazoló dokumentumot.
Pmt 2017. évi LIII. törvény alapján a „ pénzeszköz forrásának igazolása: az ügyletben szereplő pénzeszközök törvényes forrását megerősítő adat vagy azt igazoló dokumentum, így különösen az öröklésből, kártérítésből, polgári jogi jogviszonyokból származó szerződés vagy egyéb hivatalos dokumentum a kapcsolódó jogosultságok nevesítésével, munkaviszonyból származó bérjövedelem-igazolás, külszolgálatért kapott jövedelemigazolás, egyéb jövedelemigazolás, árfolyamnyereséghez, nyereményhez, osztalékhoz kapcsolódó igazoló dokumentum;”
A dokumentum másolatok elküldésének módjai:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!