Azok akik Eurot vettek 380 felett most mit éreznek,hogy bezuhant?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 19:22
1/15 anonim válasza:
Meg egy kicsit esik es eladnak majd :) aztan 450en visszaveszik megint
2/15 anonim válasza:
Várd ki a végét.
Meg csak ez egy gyenge fing szellő volt majd térjünk vissza rá év végén.
3/15 anonim válasza:
Kerdezo lattad mar a forint-euro arfolyamot mondjuk 5-10 evre visszamenoleg? :)
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor vegyétek csak az eurót 409-ert!
2022. márc. 14. 20:36
5/15 anonim válasza:
#3 ugye nem szeretnél különböző jelenértékű pénzáramokat egy az egyben összehasonlítani?
7/15 anonim válasza:
Szerencsére csak 4000 eurot vettem 385ért. Nyilván kivárok. A PEMÁP ellensúlyozza, ezért kell diverzifikálni.
9/15 anonim válasza:
És már kezd is felkúszni 372 felé. Megnyugodtam.
10/15 anonim válasza:
2020. tavasztól több ezer eurot költöttem el 2021 év végéig, hitelmoratórium alatt végtörlesztésre és beruházásokra.
Nincs az a MÁP+ , meg egyéb gagyi állampapír ami hozta volna másfél év alatt a 312-365 HUF/EUR árfolyam különbséget 20.000 euronál 6,5 millióra a 15-20%-os, "hozamot". Pedig mindenhonnan az ellenkezőjéről akartak meggyőzni :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!