Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne egy befolyásos...

Hogy lehetne egy befolyásos emberrel barátkozni?

Figyelt kérdés

Szeretném ha adna tippeket az üzletem kezdetében. Biztos hasznos lenne mindegyik a kudarc ellen. Pénzt gondolom hiába kínálnék neki mikor az egyik autója drágább mint az én egész életem mindenestől... Bírók is kedvelik (lehet hogy szabadkőműves is, de csak én gondolom).

Mivel lehetne egy ilyen ember barátságát megszerezni, ne csak látásból ismertek legyünk? Ajándékok? Mégis mivel nyerhetnék meg egy ilyen embert akinek mindene megvan?

2022. márc. 12. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Közös hobbi vagy érdeklődés jó alap lehet. Esetleg szimpátia, ha hasonló nézeteitek vannak bizonyos kérdésekben.

A szabadkőműveseket meg a bírókat ne emlegesd, senki nem szereti a hülyéket. (Különösen ha az a jómódú ember a kemény munkájából/eszéből lett jómódú.)

2022. márc. 12. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Én együtt vitorlázok ilyen emberekkel. Szóval a jó pialas segít ebben bár én azért vitorlázok mert imádom és megtehetem
2022. márc. 12. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

A pénze miatt barátkoznál ezek szerint.

Akkor golddigging...

2022. márc. 12. 20:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kell a pénzük, a hasznos tanácsuk kellene... :) Tippek.
2022. márc. 12. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor viszont eleve rosszul határoztad meg az érdekkapcsolatod célpontjainak halmazát. Mert nem a gazdagokra kell menned egyoldalú kapcsolatokért, hanem a sikeres emberekre. A kettő nem feltétlenül ugyanaz.
2022. márc. 13. 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sőt az hogy neki pénze lett az nem azt jelenti hogy ugyanaz az a analogia működik nálad.
2022. márc. 13. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy szerencse kell ehhez. Nehogy azt hidd, hogy a nagy, befolyásos emberek olyan segítőkészek és arra vágynak, hogy egy lúzert kihúzzanak a sz@rból. De biztos van ilyen is.

Nekem volt jó ismerősöm, nagy bank európai szintű igazgatója, top menedzsere közös hobbi révén, én úgy éreztem, hogy inkább kicsit lesajnáltak, bár sosem éreztették ezt, mert nagyon kultúrált emberek voltak.

Talán, amit el tudok képzelni, gyerekkori barátságból.

Vagy, nagyon nagy szélhámosnak kell lenned, hogy beférkőzz ikyen körökbe, mint a Kulcsár Attila, az álbróker.

2022. márc. 13. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Akit én ismerek személy szerint, annál így volt:

Gyerekkori barátság, állandóan együtt lógtak. A gyerekkori barát apja, nagymenő vállalkozó, több üzlettel, telepekkel, cégekkel. Kőgazdagok voltak. Mikor a gyerekkori barát felnőtt lett, az apja adott neki valami telepet, hogy vezesse, persze végig tanítgatta, magyarázott neki sokat, hogy mit, hogyan stb. Mivel ez a másik gyerek is sokat volt náluk, hallotta az okosságokat. Aztán együtt vitték a telepet. Majd a srác kivált és saját üzletei lettek, több is. Most már nagyon gazdag lett.

2022. márc. 14. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!