Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az Odango.hu megbízható?

Az Odango.hu megbízható?

Figyelt kérdés

Megjön a csomag?

Ugyanolyan jó mint a képeken?

Jó minőségű?

2022. márc. 6. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
inkább kerüld
2022. márc. 6. 14:24
 2/2 anonim válasza:

Tudom, nem mai kérdés, de hátha valaki idevetődik.

Azt mondom, a minőségre nincs panaszom, viszont elég korlátozottak... Rendben, van Narutós fejpánt, árulnak figurákat... De akkor is, a kínálatuk zöme szerintem egyhangú és rossz. Egyszerű jegyzetfüzetek, kitűzők, hűtőmágnesek (amik echte olyanok, mint a mágnesek, csak más hátlappal), szem.törlőkendők (már akinek van, már aki egyáltalán használ és a pólójában elintézi, mert az esett kézre hirtelen), matricák, egyszerű kulcstartók, poszterek... Nyomtatás, nyomtatás, nyomtatás, nyomtatás... Felnőtt ember vagyok, nekem is lenne igényem vásárolni animés-mangás dolgokat, de ezek nekem pénzkidobás.

Egyszer rendeltem egy Odangós zsákbamacskát, siralmas volt. Volt egy benne egy jegyzetfüzet, azt elhasználtam, kitépkedtem a papírokat a napi hajnali emlékeztetőimhez, hogy tudjam, merre áll a világ, hányra megyek. Volt benne egy randa Narutós nyakbaakasztható kulcstartó, valami matrica (kuka), egy összehajtogatott A4 vagy A5 méretű (netán aközötti?) poszter (kuka, szép kép volt, de csak annyira, amit 1 mp-ig megnézek pinteresten aztán megyek tovább, mert semmi világmegváltó és érdekes). Volt még valamilyen jelentéktelen Narutós apróság, volt 1-2 kisebb kitűző kawaii cat meg hasonló dologgal... Összességében megkaptam vagy csak kifogtam a leginkább "ócsójánost".

Ötletem sincs, ha valaki drágábban vesz valamit, akkor ennél a szintnél jobbat kap, illetve mennyivel kap jobbat 9 ezerért egy ,,véletlenszerű zsákbamacska, ULTRA", azaz legnagyobb csomagra, vagy hogy 19 ezerért az XL-es édességdoboz miket és mennyi mindent tartalmaz... Ha lenne fölöslegesen annyi pénzem kipróbálni, de félek, megint használhatatlan kacatokat fogok ki. Az édességeket illetően, manapság rengeteg kínai megtalálható a városban, ahol pl egy vaníliával töltött apró kekszcsomagot 600 ft-ért megveszek. A mochi mondjuk 1300 ft, de láttam 1000-1100 ft-ért is, drágábban is... A minimum ennyi pénzért, hogy 15 dolgot tartalmazzon a csomag, de ő nem tudom, biztosítják-e ezt a számot.

Hiányolom a kínálatból az olyan dolgokat, mint a tollak, valamivel komolyabb füzetek, párnák, normális plüssök, nem azok a kicsi xarok, és pl Alin sokféle érdekes rajongói holmit lehet beszerezni, csak hát vagy megjön, vagy nem... Sokszor jártam pórul, nem is rendelek már.

Azt meg kérdeztem valamikor, hogy lesz-e xy témából kínálatbővítés (azaz ami nem kitűző, mágnes, szem.t.kendő). Nagyon kedvesen válaszoltak, de a szövegértelmezés teljen elesett, ugyanis megkaptam linkelve a jelenlegi kínálatot, a kitűzőt, mágnest, sz.t.kendőt. Konkrétan abból a témában csak ezek voltak, semmi értékelhető, és nem volt ezek összessége 10 db, amiből választani lehetett, tehát csak rákérdeztem a dologra. Mai napi zavar, de azt hiszem, ennyiben maradnak.

aug. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!