Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Visa és a Mastercard leválas...

A Visa és a Mastercard leválasztja Oroszországot a világ többi részéről? Mekkora pofon ez az ott élőknek? 99%ban ők is ezekkel fizettek

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 6. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Majd fizetnek mindent keszpenzel :) persze azt a keszpenzt is ki kell majd venni a bankbol... Igy meg majd a bankok meg jobban osszeomlanak :))
2022. márc. 6. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak ott a gond hogy az orosz bankok is visa és master alapú kártyákat adnak ki, így a csóringerjei még kp-t se tudnak majd kivenni az atm-ből...
2022. márc. 6. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A Mastercard helyett ott van nekik a "nemzeti" MIR Payment System, a VISA helyett a kínai UnionPay.
2022. márc. 7. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:

"MIR Payment System, a VISA helyett a kínai UnionPay."

világos. és ezen elfogadóhelyek száma az eget veri nyilván... eltaláltam? 10ből 10 helyen van (volt....) Visa.... és 10ből 10 helyen van Unionpay... hát?

Főleg ha a hülye orosz elmegy netán külföldre ott feldughatja magának a MIRt.

2022. márc. 8. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos senkit sem érdekel, hogy a "hülye orosz" mit csinálhat a kártyájával ha elmegy külföldre. A főni egyébként sem örül, ha egy orosz állampolgár külföldre megy. Belföldön menjen és ennyi a lényeg.
2022. márc. 8. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!