Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Rendelt már valaki valamilyen csukát az alábbi oldalakról?
demoniacipo.net , demoniahungary.com , demonia-cipo.com
Mennyire hiteles az oldal? Honnan szállítanak? Valódi terméket árulnak? Hogyan lehetne utána nézni, hogy nem átverés-e?
Nekem még a vírusirtó háromból két linket le is tiltott, mint veszélyes oldal.
Keresd a jeleket: irreális árak, impresszum hiánya, általános és nem személyre szabott tájékoztatók, rossz magyar fordítás vagy váltakozó nyelvű aloldalak, kapcsolatfelvétel kizárólag egy üzenetküldésre korlátozódik, de ott sem tudod kinek írsz, idióta domain stb.
Nem egy dolog stimmel az oldalon a listából, így semmi esetre se rendelj ilyen helyről. A legalapvetőbb dolog egy oldal megnyitásakor, hogy letekersz az aljára. Ha nincs impresszum és más menüben sincs elrejtve, akkor nem vásárolsz onnan, mert alapvető szabály hogy tudod kitől vásárolsz és kihez fordulhatsz ha panaszod van. Ennek hiányában búcsút is inthetsz a pénzednek, és azt sem tudod kit jelentesz fel érte, ők meg lehet csak pár napig futtatják az oldalt és eltűnik az egész a netről.
Kb a legtipikusabb kamuwebshop template...
Már vagy tucat ugyan ilyen fizimiskájú kamuwebshopot láttam az interneten.
Nike, adidas, supra, minden létező márkával.
Ha valamelyiket becsukatják mert lebuknak, 5 perc alatt össze kattintgatnak egy másik ugyan ilyen egy másik url címre.
Köszi.
Nekem is ez volt a gyanúm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!