Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A püspökladányi Penny-nél a...

A püspökladányi Penny-nél a vásárlóknak miért kell fizetni a parkolásért?

Figyelt kérdés

Nem vagyok püspökladányi, kb. 1 hete jártam arra, akkor szembesültem azzal, hogy pénzt kérnek a parkolásért. Erre miért van szükség?

Nincs parkolóóra, se sorompó. Így mi alapján döntik el, hogy ki mennyi időt töltött a parkolóban? Nem láttam még biztonsági őrt sem.

Budapesten sok helyen van ilyen, hogy egy bevásárlóközpont előtt fizetni kell, de miért pont Püspökladányban?

2022. febr. 28. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs óra meg sorompó, kinek fizetsz?
2022. febr. 28. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Végül nem ott álltam meg, de ki voltak írva a tarifák. Utánanéztem a véleményeknek, más is írt olyat, hogy fizetni kell érte, de nem fejtették ki, hogy pontosan miért.
2022. febr. 28. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az csak a visszaélők elriasztására van . Hogy ne használják egesznapos parkolónak.
2022. febr. 28. 22:21
 4/4 anonim válasza:

Bár elég régi a kérdés, ladányiként válaszolok:

Az első óra ingyenes, utána fizetni kell érte (1 óra elteltével 1000 Ft, 2 óra elteltével 2500 Ft-ot kell fizetni (nem óránként)).

Az a terület a Pennyé, azonban nagyon sokan ott parkoltak akkor is, amikir a szomszédos SZTK-ba mentek (aminek nincs parkolója), vagy a szemközti rendezvényközpontba/OTP-be/munkaügyre mentek (kb 5 autónak való parkolóhely van, amit már reggel elfoglalnak az ott dolgozók).

Anno, amikor a Penny megvette azt a területet az önkormányzattól, azt az ígéretet tették, hogy a terület egy részét nyilvános parkolónak építik ki, pont amiatt, hogy az ottani intézmények, de leginkább az SZTK, ahova beteg-idős emberek mennek, tudjanak hol parkolni. Ezt egy pár éve (2019) megváltoztatták. De ha jól tudom, nem csak itt ladányban fizetős a penny parkoló.

Én spec. nem járok, de nem emiatt, egyszerűen a mostani újjáépítés óta is lepukkant, készlethiányos putri az egész. Ha az SZTK-ba kell mennem, akkor inkább leparkolok 200 méterrel arrébb a SPAR-nál.

Ja és van "őr", hátul a kis bódéban vannak, onnan figyelik ki mikor érkezik. Nem tudom, hogy hajtják be a díjakat, nem parkolok ott mióta fizetős, max 2 percre.

2022. dec. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!