Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Keno nyerőszámait tényleg...

A Keno nyerőszámait tényleg ki lehet kalkulálni?

Figyelt kérdés
Nagymamám mesélte, hogy ő régebben abból szerzett plusz jövedelmet, hogy egy kis füzetben kiszámolta a Keno nyerőszámait valószínűségszámítással. Ezt a füzetet azóta elhagyta, és meg sem tudja már mondani, pontosan hogyan is csinálta. Nekem szükségem lenne egy kis plusz pénzre, így szívesen belekezdenék ebbe. Nektek van tapasztalatotok?

2022. febr. 24. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ott csúszik el a dolog kedves 10-es, hogy az előző húzás nem befolyásolja a következő húzást.

Ez az úgynevezett szerencsejátékosok tévedése, amit 8 elemi után ismerni kéne.

Kb. ugyanaz mint amikor valaki azthiszi, hogy a rulettben 10 piros után nagyobb az esélye, hogy végre fekete lesz, pedig nem. Pont ugyanannyi az esélye mint minden körben.

2022. márc. 23. 10:23
 12/12 anonim ***** válasza:

igen, ez hülyeség! Nincs olyan, hogy valaki kiszámol egy véletlen számsort. Bár sokan állítanak ilyet. Ez olyan szállóige mint, hogy egyszer nem vettem, és pont akkor bejött volna.

Ne felejtsük el viszont, hogy a kérdés az, hogy valójában mennyire véletlenek a kihúzott számsorok! Akár csalás van mögötte (ennek az esélye is 50 %, mert vagy az vagy nem. Csak az tudja 100% biztosra, aki maga csalja el), akár ha pl. egy számítógép sorsolja a számokat. Mert ugye a számítógépekbe épített véletlenszám-generátor is csak álvéletlen eredményeket generál. Ebből kifolyólag bizonyos, nagyon-nagyon speciális esetben, esetleg, el tudom képzelni, hogy valaki rá tud hibázni így-úgy számításokkal egy-egy jó számsorra, de annak az esélye, hogy számolgatásból valóban nyereményre tegyen szert valaki egy szerencsejátékokon (bármelyiken), szerintem kisebb mint exhasra bejelölni a számokat. Na jó, leleplezem, pont annyi az esélye annak is! :)

Amúgy már több mint 20 éve játszom kenót én is. Naponta, 10 állandó számmal. A legnagyobb találatom eddig 7-es lett volna(!), a dátum szerint letölthető húzási eredmények alapján, viszont ez még '96-ban, akkor pedig még én nem játszottam. Így a legnagyobb valós találatom csak 6-os volt, tehát erősen negatívos már a mérlegem. :) Egy évvel a kérdésed kiírása után :), én azt javaslom, ha bármikor pénzre van szükséged, akkor ne szerencsejátékba fektesd! Ez csak arra való, hogy ha van olyan pénzed, amit nem sajnálsz (és később sem fogod megbánni, hogy elszórtad), akkor adsz vele egy esélyt a sorsnak. Ahogy viszont apum mondja, "a szerencsét nem lehet kergetni! Vagy van valakinek, vagy nincs." Ezt úgy értsd, hogy ha az van "megírva számodra a nagy könyvben, hogy szerencsés légy", akkor akár szelvényt sem kell venned hozzá, és nyerni fogsz! (pl. Tesco-ban megy egy játék, amiről akár nem is tudsz, és a pénztárnál, a fizetésnél derül ki, hogy Te voltál a 1000000. vásárló és nyertél vele egy Luxus űrutazást! ...csak a szkafandert meg a benzint kell fizetned! :) Na jó, ez csak vicc volt! De más meg tonnaszám veszi a kaparóst és mégsem jön be neki egy kisebb, 10k forintos nyeremény sem.

2023. ápr. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!