Ha a korrupt tolvaj állam arra kényszerítene hogy a választás előtti osztogatásukat én fizessem meg azzal, hogy veszteséggel működtetem a vállalkozásom, lehet nekem is főne a fejem.
2022. febr. 22. 15:02
3/11 anonim válasza:
A kisvállalkozók, akiknek van EGY kútjuk és most masszív veszteséget termelnek a kúrmány hülyesége miatt, ők jogosan vannak felháborodva.
Én pont ezért most csak a nagy hálózatoknál (MOL elsősorban, de OMW és Shell is) tankolok, mert nekik kevésbé fáj és amúgy is pofátlan cégek.
Akkor lesz majd pofáraesés, mikor vége lesz az árstopnak és hirtelen 600 forint lesz a benzin.
De az álszent kúrmány sem úgy csinálta ezt, hogy akkor a jövedéki adót csökkentik vagy szüntetik meg, neeeem, a kereskedő legyen veszteséges!
2022. febr. 22. 15:17
4/11 anonim válasza:
Nekem gyanus hogy vesztesegesek a kutak es megse zar be egy se :) valahogy nem all ossze a kep
2022. febr. 22. 16:39
5/11 anonim válasza:
Ez nem igazság kérdése. Ez üzlet.
Üzletet azért csinálsz, hogy nyereséget termelj,lehetőleg minél többet. Ha nem termelsz nyereséget, vagy egyenesen veszteséges vagy, az onnantól nyilván nincs értelme csinálni, mert nem jótékonykodásból csinálod azt amit.
2022. febr. 22. 17:12
6/11 anonim válasza:
Lehetett volna a jövedéki adót csökkenteni, de a kormány mégsem a saját zsebével játszott, hanem inkább a máséval.
Na akkor igazuk van-e?
2022. febr. 22. 17:38
7/11 anonim válasza:
egy doboz ciki 1500 és annyi haszna sincs, mint 1 liter benzinnek. Mégse rinyál érte senki, hogy drága a cigi.. Felesleges volt ez az árstopp.
2022. febr. 22. 18:45
8/11 anonim válasza:
A kérdező arra kíváncsi, hogy tényleg veszteségesek-e, vagy csak mondják.
2022. febr. 22. 19:05
9/11 anonim válasza:
80dollár/hordó árnál volt 310Ft a belőle készült nafta, most 94-97dollár között van egy hordó és 480Ft, durván 20% drágulás miatt lett 55% emelés...
2022. febr. 22. 20:40
10/11 anonim válasza:
#9: Az üzemanyagokon nem fix az adókulcs, hanem az olaj árának függvényében változik az is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!