Feladtak nekem egy csomagot postán de sose voltam itthon akkor le lett adva a legközelebbi postán?
2-es ez bizony nem így van: nekem már volt csomagom úgy postán, hogy nem kaptam értesítést, de tudtam, hogy érkeznie kell és bementem rákérdezni - ott volt.
Kérdező, ez többek között azon is múlik, hogy mivel jön a csomagod, amit az eladó tud megmondani. Pl. GLS futáros csomagod soha nem lesz lesz a postán.
Visszamegy a GLS depóba és utána az eladónak.
Épp ezért az eladótól érdeklődj csomagszám iránt.
Rendszeresen járok úgy, hogy a nyomkövetésbe be van írva a sikertelen kézbesítés és/vagy az értesítő hagyva X okból szöveg, aztán a kézbesítő meg a közelbe se járt, nemhogy értesítőt hagyott volna... Úgyhogy nálam rendszeres, hogy a küldeményazonosítóval battyogok be, hogy itt kell lennie, keressék ki.
De mindenképp kell tudnia a kérdezőnek az azonosítót, anélkül elhajtják a fenébe. Tudakozványt se tud anélkül indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!