Royalfashion.hu online rendelős ( ruha , cipő ,stb ) oldal? Mik a tapasztalatok méretarányosak és anyaguk megfelelő? Nagyon olcsók a termékek..
Előre nem utalnek, utanvetre gondoltam.
Igen , azért a kérdésem, amit írsz... hogy Nem túl biztató így .
Sziasztok!
Nem tudom, hogy releváns még, de én rendeltem egy hete és azt kaptam, amit szerettem volna.
Átutalással fizettem, és a jelzett időpontban meg is érkezett a termékem. Én Packetán keresztül vettem át.
Most is tervezek rendelni. Én nem csalódtam. 😊
Január 5-én írtam nektek a rendelésemmel kapcsolatban.
Bakancsot vettem és még mindig bírja. Nálam a cipők/bakancsok okésak. Most sportcipőt és tréning szettet rendeltem. A cipő mint említettem jó. A szettel kapcsolatban nem jó a méret. Nem tudom milyen méreteket számolnak Varsóban, - mivel a cuccokat onnan küldik - de rám kicsi volt a 37-38-as méret, pedig eddig jó volt. Viszont nem szerettem volna nagyobbat rendelni belőle, azt gondoltam lógni fog rajtam a 42-es méret. És lehet mégis azt kellett volna. Na mindegy. Ruhát kétszer is meggondolom, hogy rendelek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!