Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennél pincérnek Svájcba...

Ki mennél pincérnek Svájcba dolgozni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2022. febr. 18. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehova nem mennek pincernek.
2022. febr. 18. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor már örömlánynak
2022. febr. 18. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
nem
2022. febr. 18. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen egyéb lehetőségeid vannak még. Kicsivel többet tudsz keresni Svájcban mint Ausztriában tudom mert kaptam már mind a kéthelyről ajánlatot. Maga a pincér szakma nagyon kemény fizikailag és szellemileg is. Naponta kell vagy 20 km-t gyalogolnod, kicsinálnak a vendégek, a vezetőség a kollegák. Nincsenek ünnepnapok, se hétvégék, volt úgy, hogy 16 óráztam karácsonykor és szilveszterkor. A pincérek sokszor reggel és este is ott vannak a délutánuk a szabad, eleve szétcseszik a napodat. Folyamatosan kell szedni a magnéziumot és a vitamínokat, hogy bírjad a terhelést és a streszt. Svájba nagyon sok hülyeség van. Mivel nem Európai Uniós ország ezért kell Bewillung kell egy bankszámla tele lóvéval, illetve egy munkahely. A magyar rendszámú kocsidat 1 évig használhatod. Minden évben kell TV adót fizetni, illetve magad után kell fizetned a szállást ellátást biztosítást. Van korlátozás a határon nem vihetsz be akármit és akármennyit és nem használhatsz navit az autó szélvédőjén. Továbbá Frank van nem Euró, konektorba is más ajzat kell mint itthon. Kb ennyi. Annyiból jobb Svájc szerintem, hogy az oltatlanokat, hagyják ott élni. Ausztriában kötelező oltás van.
2022. febr. 18. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!