Ha az alkalmazottak távmunkában dolgoznak akkor milyen figyelő szoftvert szokás használni, hogy ne henyéljenek egy csomót minden nap, kihasználva hogy nincs ott a főnök?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 00:03
11/29 Isti22 válasza:
A figyelő szoftvert úgy hívják, hogy "eredmény" (ld. 2-es választ).
12/29 anonim válasza:
Szerintem vannak olyan munkakörök, amiket otthonról is lehet kötetlenül végezni és van amit nem. Én telefonos ügyfélszolgálatot végzek így, nálunk nincs henyélés, mert folyamatosan elérhető vagyok a munkaidő alatt-kivéve a kötelező szünetidő- és általában csörögnek is az ügyfelek. De ha mondjuk könyvelnék, akkor én is felosztanám magamnak az időmet szakaszokra. Szerintem egy monoton, agyalósabb munkakörben az még jót is jelent.
13/29 anonim válasza:
Én főnök vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy a beosztottaim henyélnek, ha a munka kész. Gondolom te ném értesz a munkádhoz és nem tudod megítélni, hogy mennyi időbe tellik az a munka
14/29 anonim válasza:
Nalunk senkit nem erdekel, hogy mennyit henyelsz, ha a rad bizott feladatokat rendesen elvegzed. Nincs semmilyen figyelo szoftver.
15/29 Koplárovics Béci válasza:
Ha ez felmerül, akkor 3 dolog közül legalább 2 nincs rendben a cégednél: a főnök, az alkalmazottak és a home office lehetősége. Szerintem az első biztosan, a másik opcionális.
16/29 anonim válasza:
Kontroll-mániás para-főnök a kérdező. Ha ő fizet, akkor igenis szakadj meg a pénzedért és még pisilni is céges mobillal a kézben menj. Ja várj, nincs céges mobil, még a végén egyszer véletlenül nem munkaügyben telefonálnál róla...
17/29 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem válaszoló trollokon, akik azt próbálják megmagyarázni hogy erkölcsös alattomosan a szerződést megszegni, a másikat átverni amikor nem néz oda és a legjobb főnök a legátverhetőbb nemtörődöm, aki a kérdésre is válaszolna?
2022. febr. 17. 08:53
18/29 Isti22 válasza:
Kedves kérdező, van egy alapvető félreértésed: persze ez munkakör függő, de nem lehet annál többet dolgozni, mint amennyi feladat van. Részemről teljesen mindegy, hogy 1 vagy 8 óra alatt végzem el a feladatot. De ha elvégeztem, nincs másik, és attól sem lesz, ha figyelőt telepítenek a gépre. És attól sem lesz, ha nem otthon, hanem irodából dolgozom.
19/29 anonim válasza:
Ha igy megfigyeled a munkavallalokat annak az lesz a vege, hogy a jo kepesseguek vagy elmennek vagy kiemelkedoen jol kell fizetned a versenytasakhoz kepest hogy megtarts oket (amit nyilvan nem fogsz mert szar fonok fagy), igy vegul csak azok fognak megmaradni akik annyira rossz munkaerok hogy amugyis kell nekik a 8 ora hogy elvegezzek a minimalis feladat mennyiseget.
20/29 anonim válasza:
Homeoffice-ban dolgozok. A cég 300 km-re van, szóval ha akarnék se tudnék bejárni. A munka el van végezve, hogy én most közben néha Youtube-ozok, vagy épp le kell vinnem fél órára sétálni a kutyát az senkit sem érdekli, hiszen az eredmény számít.
Akár tetszik, akár nem, igazuk van az előttem szólóknak: a megfigyeléssel csak elriasztod a normális munkaerőt. Tudod, van, aki nem azért dolgozik, mert figyelik, hanem azért, mert szereti, amit csinál.
Ha ilyen megfigyelést akarnának, én is rögtön felmondanék. Még kiemelkedő fizetésért (értsd: bruttó 2 millió) is többször meggondolnám, hogy érdemes-e ilyen helyen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!