Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az alkalmazottak távmunkába...

Ha az alkalmazottak távmunkában dolgoznak akkor milyen figyelő szoftvert szokás használni, hogy ne henyéljenek egy csomót minden nap, kihasználva hogy nincs ott a főnök?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 00:03
1 2 3
 11/29 Isti22 ***** válasza:
89%
A figyelő szoftvert úgy hívják, hogy "eredmény" (ld. 2-es választ).
2022. febr. 17. 06:47
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem vannak olyan munkakörök, amiket otthonról is lehet kötetlenül végezni és van amit nem. Én telefonos ügyfélszolgálatot végzek így, nálunk nincs henyélés, mert folyamatosan elérhető vagyok a munkaidő alatt-kivéve a kötelező szünetidő- és általában csörögnek is az ügyfelek. De ha mondjuk könyvelnék, akkor én is felosztanám magamnak az időmet szakaszokra. Szerintem egy monoton, agyalósabb munkakörben az még jót is jelent.
2022. febr. 17. 07:02
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Én főnök vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy a beosztottaim henyélnek, ha a munka kész. Gondolom te ném értesz a munkádhoz és nem tudod megítélni, hogy mennyi időbe tellik az a munka
2022. febr. 17. 07:50
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Nalunk senkit nem erdekel, hogy mennyit henyelsz, ha a rad bizott feladatokat rendesen elvegzed. Nincs semmilyen figyelo szoftver.
2022. febr. 17. 07:56
 15/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%
Ha ez felmerül, akkor 3 dolog közül legalább 2 nincs rendben a cégednél: a főnök, az alkalmazottak és a home office lehetősége. Szerintem az első biztosan, a másik opcionális.
2022. febr. 17. 07:59
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
Kontroll-mániás para-főnök a kérdező. Ha ő fizet, akkor igenis szakadj meg a pénzedért és még pisilni is céges mobillal a kézben menj. Ja várj, nincs céges mobil, még a végén egyszer véletlenül nem munkaügyben telefonálnál róla...
2022. febr. 17. 08:30
 17/29 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem válaszoló trollokon, akik azt próbálják megmagyarázni hogy erkölcsös alattomosan a szerződést megszegni, a másikat átverni amikor nem néz oda és a legjobb főnök a legátverhetőbb nemtörődöm, aki a kérdésre is válaszolna?
2022. febr. 17. 08:53
 18/29 Isti22 ***** válasza:
73%
Kedves kérdező, van egy alapvető félreértésed: persze ez munkakör függő, de nem lehet annál többet dolgozni, mint amennyi feladat van. Részemről teljesen mindegy, hogy 1 vagy 8 óra alatt végzem el a feladatot. De ha elvégeztem, nincs másik, és attól sem lesz, ha figyelőt telepítenek a gépre. És attól sem lesz, ha nem otthon, hanem irodából dolgozom.
2022. febr. 17. 09:16
 19/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha igy megfigyeled a munkavallalokat annak az lesz a vege, hogy a jo kepesseguek vagy elmennek vagy kiemelkedoen jol kell fizetned a versenytasakhoz kepest hogy megtarts oket (amit nyilvan nem fogsz mert szar fonok fagy), igy vegul csak azok fognak megmaradni akik annyira rossz munkaerok hogy amugyis kell nekik a 8 ora hogy elvegezzek a minimalis feladat mennyiseget.
2022. febr. 17. 09:45
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

Homeoffice-ban dolgozok. A cég 300 km-re van, szóval ha akarnék se tudnék bejárni. A munka el van végezve, hogy én most közben néha Youtube-ozok, vagy épp le kell vinnem fél órára sétálni a kutyát az senkit sem érdekli, hiszen az eredmény számít.

Akár tetszik, akár nem, igazuk van az előttem szólóknak: a megfigyeléssel csak elriasztod a normális munkaerőt. Tudod, van, aki nem azért dolgozik, mert figyelik, hanem azért, mert szereti, amit csinál.

Ha ilyen megfigyelést akarnának, én is rögtön felmondanék. Még kiemelkedő fizetésért (értsd: bruttó 2 millió) is többször meggondolnám, hogy érdemes-e ilyen helyen dolgozni.

2022. febr. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!