Közösségi, vagy bérelhető fémműhely valahol Bp-n van?
Találtam már olyan közösségi műhelyt ahol talán van fémműhely is. De még nem válaszoltak az mit takar. Vagy a XII-ben ahol van, de csak kerületi lakosoknak. Meg olyat ahol van 3D nyomtatás, és lézer gravírozás... de pont szuper cuccok nem kellenek most. :)
Szóval én két nem túl nagy, és nem túl vastag alu lemezt szeretnék méretre vágni, kifúrkálni és egy-egy élben meghajlíani. Csináltam már előző melóhelyen ilyet, 30 perc alatt meglenne. De nekem itthon a nappaliban éppen nincs karos lemezvágóm, se lemezhajlítóm :D
Szakit nem akarok megkérni, mert egy 30 (neki max 15) perces munkáért nem adok 15.000 FT-ot :) Akkor inkább hagyom a fenébe. Meg szeretek is barkácsolni, még ha ez most nem is nagy kihívás még nekem sem.
Talán kézi lemezvágóval, meg a lépcsőn derégszögre kalapálva is meg tudnám csinálni, de a gányolásból már kinőttem :D
A kétkedőknek, hogy ilyen bérelhető műhely lenne: Én olyan AUTÓSZERELŐ műhelyben is voltam már Bp-n, ahol óradíjban lehet FULL feszerelt helyet, csápos emelővel, minden szerszámmal bérelni. Én mondjuk csak olajat és olajgombát cseréltem, de láttam volt aki váltót bontott :D :D :D Szóval ha ilyen van, akkor egy kommersz fémműhely alap szerszámokkal csak létezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!