Járt-e már valaki úgy, hogy ajándékkártya egyenlegén túl tudott vásárolni a kártyával? Az a helyzet, hogy nyertem tavaly egy ajándékkártyát, ami szabadon levásárolható az egyenleg terhére 5 évig. A kártya elvileg 50.000 Ft értékben lett feltöltve.
Direkt nem írom le melyik cégnél, de a lényeg, hogy kivételesen ennek a kártyának az egyenlegét sajnos sehol nem lehet ellenőrizni. Szabályzatban annyi van írva, hogy ha nem fedezi a rajta lévő összeg a vásárlást, akkor kp-val, vagy bankkártyával ki lehet egyenlíteni.
Első alkalommal vásároltam vele 35.000 Ft értékben, aztán vásárlás után derült ki, hogy az egyik, 2-3000 Ft-os tétel nincs már raktáron, ezért azt írták, visszateszik azt az összeget a kártyára. Második alkalommal már annyit költöttem, hogy rá kellett volna fizetnem 5000 Ft-ot. De nem kellett. Nem értettem.
Próbából egy pár hétre rá vásároltam 11.000-ért, az is ment simán és most megint vásároltam egy 24.000 Ft-os terméket, amit egyébként is szerettem volna és csont nélkül kihozták. Ez hogy lehet?
Értettem helyett értette. Én meg írni nem tudok... Legalábbis az időrendi sorrendből ez derül ki. Első bekezdésnél a nyereményjátékos cégről ír, másodikban a beváltó cégről. Nekem ez jött le és szövegértésből elég jó voltam. Szerintem a hozzászóló is így gondolta.
Mindegy, meglátjuk mi lesz. Olyan dolgokat vettem, amit egyébként is megvettem volna, szóval nagy bukta nem lehet.
8-as!
Abban nem értek egyet, hogy ne tudná a beváltó cég, hogy ki töltött a kártyára, biztosan megvan a rendszerükben. Ha nem lenne annyira messze tőlünk a "fizikai"boltjuk, bemennék, megkérdezném, hogy személyesen nem-e tudják megnézni a kártya egyenlegét, de még a kártya költése előtt rákérdeztem és online nincs rá lehetőség sajnos.
9-es!
Ebben egyetértünk, ha a beváltó cég töltött volna vissza téves összeget, akkor "leverhetné rajtam", bár ettől még elsősorban ők a hibásak, így nem biztos, hogy megtennék. A nyereményjátékos cégnél meg a 8-assal értek egyet, az a pénz már rá lett töltve, mindenképp hiányzik már a kasszájukból, sőt mivel írtam, hogy ez egy közel 1 évvel ezelőtti nyeremény(csak hónapokig nem lehetett online használni a kártyát), így már lezárták azt az adott évet ezzel az esetleges hiánnyal.
Sajnos nem, pedig tényleg logikus lett volna. De egyébként rosszul emlékeztem, most megnéztem az rendelési előzményeket, első alkalommal 26.000 Ft-ot költöttem, utána 30-at, majd 11-et és 24-et.
Az első rendelés után volt a visszatöltés, ami számokban azt jelenti, hogy utána még 65-ért vásároltam. Sehogy sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!