Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Járt-e már valaki úgy, hogy...

Járt-e már valaki úgy, hogy ajándékkártya egyenlegén túl tudott vásárolni a kártyával? Az a helyzet, hogy nyertem tavaly egy ajándékkártyát, ami szabadon levásárolható az egyenleg terhére 5 évig. A kártya elvileg 50.000 Ft értékben lett feltöltve.

Figyelt kérdés

Direkt nem írom le melyik cégnél, de a lényeg, hogy kivételesen ennek a kártyának az egyenlegét sajnos sehol nem lehet ellenőrizni. Szabályzatban annyi van írva, hogy ha nem fedezi a rajta lévő összeg a vásárlást, akkor kp-val, vagy bankkártyával ki lehet egyenlíteni.

Első alkalommal vásároltam vele 35.000 Ft értékben, aztán vásárlás után derült ki, hogy az egyik, 2-3000 Ft-os tétel nincs már raktáron, ezért azt írták, visszateszik azt az összeget a kártyára. Második alkalommal már annyit költöttem, hogy rá kellett volna fizetnem 5000 Ft-ot. De nem kellett. Nem értettem.

Próbából egy pár hétre rá vásároltam 11.000-ért, az is ment simán és most megint vásároltam egy 24.000 Ft-os terméket, amit egyébként is szerettem volna és csont nélkül kihozták. Ez hogy lehet?

2022. febr. 15. 13:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értettem helyett értette. Én meg írni nem tudok... Legalábbis az időrendi sorrendből ez derül ki. Első bekezdésnél a nyereményjátékos cégről ír, másodikban a beváltó cégről. Nekem ez jött le és szövegértésből elég jó voltam. Szerintem a hozzászóló is így gondolta.

Mindegy, meglátjuk mi lesz. Olyan dolgokat vettem, amit egyébként is megvettem volna, szóval nagy bukta nem lehet.

2022. febr. 18. 06:27
 12/16 A kérdező kommentje:

8-as!

Abban nem értek egyet, hogy ne tudná a beváltó cég, hogy ki töltött a kártyára, biztosan megvan a rendszerükben. Ha nem lenne annyira messze tőlünk a "fizikai"boltjuk, bemennék, megkérdezném, hogy személyesen nem-e tudják megnézni a kártya egyenlegét, de még a kártya költése előtt rákérdeztem és online nincs rá lehetőség sajnos.

2022. febr. 18. 06:33
 13/16 A kérdező kommentje:

9-es!

Ebben egyetértünk, ha a beváltó cég töltött volna vissza téves összeget, akkor "leverhetné rajtam", bár ettől még elsősorban ők a hibásak, így nem biztos, hogy megtennék. A nyereményjátékos cégnél meg a 8-assal értek egyet, az a pénz már rá lett töltve, mindenképp hiányzik már a kasszájukból, sőt mivel írtam, hogy ez egy közel 1 évvel ezelőtti nyeremény(csak hónapokig nem lehetett online használni a kártyát), így már lezárták azt az adott évet ezzel az esetleges hiánnyal.

2022. febr. 18. 06:49
 14/16 anonim ***** válasza:
8 volnék. Így jobban belegondolva, az a legészszerűbb, hogy azon a bizonyos visszatöltésen visszatöltötték 50000-re. Úgy kijön a matek kérdező?
2022. febr. 18. 08:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem, pedig tényleg logikus lett volna. De egyébként rosszul emlékeztem, most megnéztem az rendelési előzményeket, első alkalommal 26.000 Ft-ot költöttem, utána 30-at, majd 11-et és 24-et.

Az első rendelés után volt a visszatöltés, ami számokban azt jelenti, hogy utána még 65-ért vásároltam. Sehogy sem jó.

2022. febr. 18. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kár. Pedig már azt hittem rájöttem. Én kíváncsiságból még egyszer egy kicsit később még megpróbálnék vele vásárolni, történik-e valami, csak az a baj, ezzel nehéz leállni. Lehet kaptál egy soha el nem fogyó aranykártyát! :D Priviben azért megírhatnád a cég nevét. ;)
2022. febr. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!