Saját címre rendeltem külföldről egy csomagot, miért a postára vitték?
Nem próbálták kézbesíteni se semmi, hajnalban jött az email, hogy a postán van már.
Nem nagyon tudok elmenni otthonról, ezért is rendeltem házhoz...
Mit tudok tenni hogy kiszállítsák amit kértem és amiért fizettem?
Külföldön és belföldön más a szabályozás a CSOMAG méreteire vonatkozóan. Előfordul, hogy külföldön fel lehet adni akkora nagy méretű küldeményt is levélként, amit már a Magyar Posta csak csomagként tudna kezelni. De mivel levélként lett feladva (és a csomag díjának töredéke lett megfizetve), és a leveles postás a postaládádba nem fogja tudni bedobni, mert nem fér bele - ezért ki sem viszik, csak értesítést kapsz, hogy menj érte.
[Ha a legdrágább szállítási módot választod, biztos lehetsz benne, hogy kiviszik házhoz...]
Amerikából küldték. Még annyi van az emailben, hogy vámkezelték. Most akkor ki kell fizetnem átvételnél a kezelést?
Rendeltem már így októberben, akkor nem volt ilyen probléma, a két rendelésem összege is kb ugyan annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!