Végrehajtási ügyet át lehet tetetni másik végrehajtóhoz?
Figyelt kérdés
2 milliós adossagi ügyben semmit sem csinál, hiába kérek tőle infót telefonon, nem küld semmit az adósról.
Át lehet vinni másik végrehajtóhoz az ügyet? Lehet, lefizették?
2022. febr. 11. 23:13
1/5 anonim válasza:
A Magyar Bírósági Végrehajtoi Kar (MBVK) szignálja ki az ügyeket illetékesség szerint a végrehajtok között. Esetleg őket telefonon meg tudod kérdezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, épp azon gondolkodtam, hogy panaszt fogok tenni a vegrehajtóra.
2022. febr. 11. 23:33
3/5 anonim válasza:
Hat mostanaban rajuk jar a rud, nem lehet hogy sitten van es azert nem valaszol...?
4/5 A kérdező kommentje:
A telefont felveszik, megigerik, hogy leellenorzik az adóst aztán vannak válaszolni..
Szerintem az adós nekik tejel, nem nekem...
2022. febr. 12. 07:46
5/5 anonim válasza:
Ne telefonálgassál, hanem postai úton (tértivevény) írj neki, hogy számoljon be az ügy állásáról. Mennyi összeg folyt be, milyen végrehajtási cselekményeket végzett a tartozás behajtása érdekében, hol jár az eljárás.
Köteles válaszolni. Ha nem teszi meg, nyújtsál be végrehajtási kifogást hozzá. A feltételeknek nézz utána! Azt nem merik bevállalni, hogy bírósághoz kerül a "munkája" megítélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!