Ha egy kocsma nem tartja be a nyitva tartási idejét, hol tehetek panaszt és milyen formában?
A helyi önkormányzatban, de ne tedd simán csak rosszindulatból!Nagyon kellemetlen az állandó feljelentgetés.
Egy vállalkozó
Este 9 helyett, 11-ig, vagy akár éjjel 1-ig is nyitva vannak.
De ezt hogy ellenőrzik, hogy ez így van-e? Nem minden este van, de hetente többször előfordul.
sehogy se ellenőrzik, és te fogsz rosszabbul járni, ha a részeg vendékeket ráduszítja a kocsmáros, hgy sajnálom fiúk mára vége a mókának mert ez a kcsg itt feljelentget ha nem zárok be!
Gondold át :D
Főleg ha falunk lax! :D
Én is egy hasonló dologgal küzdöttem, a végső tanulság pedig az, hogy költözz el!
A köcsög kocsmatulajdonossal senki nem tud szinte semmit tenni, te húzod a rövidebbet. Ja és addig van nyitva, ameddig akar, csak leadja a jegyzőnek a nyitva tartást.
Vazz, én meg már azt hittem valami normális poszt lesz, pl ki van írva hogy 3tól nyitva van, és ma is fél4ig kellett várnom a felesre!!!
Menj le inkább te is, ahelyett hogy feljelentgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!