Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A jól kereső nyárspolgárok...

A jól kereső nyárspolgárok mit fognak szólni ha már nem lesz aki ellássa őket a kórházban, nem lesz aki a gyerekét tanítsa, nem lesz kőműves aki a boltívet rakja a palotájában?

Figyelt kérdés

Ugye ezek az emberek gyakran szoktak trollkodni többek között ezen az oldalon is, röhögni az alacsony bérű prolikon és hasonlók.

De a hülye agyuk azt nem fogja fel hogyha még több ember lelép az országból ők is nagyon megszívhatják a fentiek miatt.

Olyan az egész mint a Titanis süllyedése. Ott se pánikoltak az első osztályon az első órában a burzsuj utasok, miközben már öntötte el a víz a másod-harmadosztályt.

Jelenleg Magyarország nagyjából a Titanic süllyedésének 1 órájánál tart.

A burzsujok italoznak és röhögnek a nyomorgókon, de hamarosan ők is süllyedni fognak.

2022. febr. 10. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosok beret mar megemeltek
2022. febr. 10. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már van külföldi munkavállaló.( Nem ukrán, hanem messzebbről) Még csak tesztüzem van de úgy néz ki nem fogok panaszkodni.
2022. febr. 10. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
A kutya ugat, a karaván halad.
2022. febr. 10. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Ezt én sem értem. A tanárokon is csak röhögnek, aztán azt mondják, nekik van pénzük, és majd mennek a gyerekeik magániskolába. Ja, de ott is az a tanár tanít, aki az állami egyetemet elvégezte. És ott is bértáblát kap, szóval nem lesz semmivel motiváltabb. De ha ezt pl. leírom az iskolák témakörben, akkor le vagyok hülyézve. Mert ez meg az a magániskola milyen jó. De persze nem jártak oda, csak olvasták a honlapon. Hja, kérem, bárki tud ilyet írni. Én ilyen helyen tanítottam. Bértábla volt. A pedagógiai programban kb. az volt leírva, hogy mindenkit fel fognak venni az orvosira, meg mindenkinek lesz 3 nyelvvizsgája, miközben nincs bejelentetlen dolgozat, meg a házi feladatokra adunk értékelést. Aztán csodálkoztak a szülők, hogy általánosban kettes volt a gyerekük, és valahogy mégsem lett 12. év végére 2 felsőfokúja. Azért tenni is kéne valamit, az nem elég, hogy fizetünk. Hozzá még a tanár sem volt semmivel motiváltabb, mivel nem kapott több pénzt ott sem.
2022. febr. 10. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

A tanárok nevetségesen keveset keresnek, ami sajnálatos, de engem közvetlen nem érint, mert nincs és nem is lesz gyerekem.

Ha normális ellátást akarsz, már ma is a magánegészségügy a megoldás, ez nem újdonság. Normális munkásembert meg szintén nem lehet már ma sem találni, szóval vagy megcsinálod magadnak, vagy tré lesz a munka.

2022. febr. 10. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Kimegyek külföldre, ahol tárt karokkal várnak. A sok Fidesz-szavazó proli meg egye meg amit főzött és nyomorogjon tovább egy összeomló országban.
2022. febr. 10. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem sokan vannak már itt, akik megtehetik, elmentek. De megértem, hogy aggódsz, hogy mi lesz, ha már culáger meló se jut neked. Valóban aggodalomra ad okot.
2022. febr. 10. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
5-ös, van egy rossz hírem. A rákot nem gyógyítják magánklinikán, és nem is fogják soha, mivel egy kezelés kb. 1 millió forint. Én 3 évig kapom, összesen 15 millió forintjába fog kerülni a TB-nek. Értem én, hogy sok pénzed van, de azért ezt viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, erre a magán kórházak sem számítanak. Szóval ha igazán beteg leszel, és nem csak az aranyered akarod megműtetni, kénytelen leszel az állami egészségügyet igénybe venni.
2022. febr. 10. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8: Én nem sajnálnám a pénzt sem az orvosoktól, sem a tanároktól. A drágaláttos kúrmányunk sajnálja, helyette a gyerekgyártó kisiparosok zsebét tömi (meg persze a Fityes oligarchákét).

De mit tudok tenni azon felül, hogy nem szavazok ezekre a majmokra?

Akik szerintem sokkal több pénzt és megbecsülést érdemelnének: orvosok, ápolók, tanárok, tűzoltók, rendőrök, mentősök.

Akik pofátlanul sok pénzt kapnak és ahhoz képest lópikulát nem tesznek: politikusok, polgármesterek, ügyvédek, ingatlanosok

Valahogy a kettőt kellene egyenesbe hozni és akkor normális ország lehetnénk.

2022. febr. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!