Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi értelme volt ennek a...

Mi értelme volt ennek a Melódiáknál?

Figyelt kérdés

Még kb 1 éves ilyenkor kb 2 hónapra ott dolgoztam kb 30-40 emberrel együtt manuális tesztelőként.

Adtak pár weboldalt és egy heti 20 órában folyamatosan kattintkatni kellett az oldalakat és feljegyezni, ha van bármilyen hiba amibe szembe jöttünk és fejlesztési javaslatokat adni.

Őszinte legyen én max 3 órát dolgoztam le a 20ból hetente.

Kb 900 forintos fizetéssel vettek fel, de azt mondták hogy 20 óra helyett heti 40re jelentenek le, így ennek a dupláját kapjuk meg nettóban tehát kb 1800 körül.

Kb 1 hónapnyi "munka" volt, ami igazán nem is volt munka majd azt mondták, hogy adnak 1 hónapnyi ajándék fizetést.

Tehát abszolút semmit sem dolgoztam diákmelóban mérve rengeteg pénzért és rajtam kívül még volt legalább 30 ember, aki ugyanezt csinálta.

A poén az egészből, hogy most csak kiváncsiságból visszamentem a weboldalakra, amiket teszteltünk és abszolút nem változtattak semmit, minden ugyan úgy van.

Ezt onnan gondolom, mert olyan hibákat sem javítottak ki, amik elég durván szembetűnőek és esztétikailag nagyon ronda pl.: broken image a főoldalon, amit pillanat alatt ki lehetne javítani.

Tehát a semmire költöttek el milliókat.

Ez mi lehetett?

Kaptak valami támogatást, ami azzal járt hogy valamilyen infós projektet kell csinálni és emiatt lerögtönöztek egy értelmetlen projektet?

2022. febr. 8. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Igen, valószínűleg valami mutyi, pénzmosás, adócsalás lehetett, és azt a pénzt valahova el kellett számolniuk.
2022. febr. 8. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk ha leírod, hogy a semmiért kaptál pénzt, nekem úgy tűnik, te sikkasztottál, akkor meg jó nagy ökör vagy, hogy ezt így ide kiírod. Vagy talán visszaadtad nekik a pénzt?
2022. febr. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!