Kriptóba vagy a tőzsdébe érdemesebb jelenleg beletanulni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 21:18
1/14 Pretorius25 válasza:
Én tőzsdét javaslom: www.etoro.com én ezen nyomom, és már vettem is ki pénzt belőle.
2/14 Pretorius25 válasza:
Van demo mód, kapsz 100 000 dollár játékpénzt, amivel gyakorolhatsz. Aztán ha úgy érzed h belejöttél, akkor felrakhatsz rá valódi pénzt is.
3/14 anonim válasza:
Kripto, az aki tozsdet ajanl es etorot emlit attol semmilyen tekintetben ne kerj tanacsot.....
4/14 Pretorius25 válasza:
Miért? Mi bajod az etoro-val? Én 2020 novembere óta valódi pénzzel csinálom, és ez idő óta másfél milliót vettem ki belőle. Tehát működik.
6/14 anonim válasza:
Az etoroval az a baj, hogy a részvények nagy része cfd, nem birtoklod a papírt. Ha csõdbe menne, elveszítenél mindent. Emellett, nagyon nagy a spread, többe kerül neked így kereskedni mint máshol kifizetni a jutalékot.
Kérdezõ, ha hosszú távú befektetésben gondolkodsz (évek), akkor tõzsde. Ha rövid távon akarsz spekulálni, szinte mindegy, a tõzsdével kevesebb lenne a kockázat.
7/14 anonim válasza:
Majd vigyázz, mert mindjárt megjelenik az a jóképességű, aki szerint a kripto egy piramisjáték és mindenki direkt mesterségesen tesz fel itt kérdéseket róla, meg mesterségesen írnak jókat, hogy így népszerűsítsék. 🤣
8/14 anonim válasza:
Mivel a kriptovaluták piaca is gyakorlatilag ugyanúgy működik mint egy tőzsde, ezért "beletanulni" nem igazán tudsz külön-külön egyikbe sem. Ha a tőzsde fortélyait kitanulod, akkor 95 %-ban meglesz a tudásod a kriptohoz is.
9/14 Pretorius25 válasza:
Ajánlottam valamit a kérdezőnek, ( Etoro )amit személy szerint kipróbáltam, működik. Regisztráltam, toltam egy hónapig demo módban, majd feltettem valódi pénzt. Mikor ki akartam venni, nem sza.oztak, hanem kiutalták a dollárjaimat a folyószámlámra forintban. Működik, nem átba..ás! Nem értem hogy miért kellett lenullázni engem ezért?
10/14 anonim válasza:
Mert az etoro egy szar es tenyleg nem kell sok idot belerakni hogy egy normalis brokert talalj es nem egy olyant ahol olyan tag a spread hogy beleferjen a naprendszer...
De persze te ezt hasznalod hurra, ugyes vagy, ha mast hasznalnal kb 1-2 százalékkal tobbet keresnel minden traden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!