Media Markt 60 napos elállási jog?
Figyelt kérdés
Történt miszerint ünnepek előtt vásároltam online webshop-on keresztül egy terméket amihez bolti átvételt választottam. Átvétel után kipróbálva azt, jöttem rá hogy számomra nem a megfelelő kütyüt vettem, ezért szerettem volna elállni tőle 14 napon belül. Gondoltam ünnepek után visszajuttatom, úgyis beleférek még a határidőbe. Csak sajnos az egész családom, velem együtt elkapta a covid-ot, a lakcímen ahol tartózkodom, ahová szól a számla. Fel is kerestem a boltot akkor milyen megoldást lehetne erre kitalálni amire jött a válasz 60 napon belül még megoldható a dolog amennyiben sértetlen a termék, csomagolás. Tekintve hogy egyetlen próba erejéig volt kivéve dobozából, erre nem lehetett panasz, nem is volt ezzel semmi probléma. A 60 napot észben tartva, mai napon visszavittem a boltba, ám készpénzes vagy banki utalással visszatérítés helyett csak ajándékutalványba voltak hajlandóak megtéríteni, amit náluk használhatok le 5 éven belül boltban vagy webshopon keresztül. Kérdésem mindössze annyi hogy "joggal" nem kaptam vissza szabadon felhasználható formába a pénzemet vagy sem? Kérdésemet semmilyen rossz szándék nem vezérli, csupán szeretném tudni ezentúl mire számíthatok ha ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetbe kerülök, vagy bárki más körülöttem. Köszönet!2022. febr. 1. 20:14
1/1 A kérdező kommentje:
Ma reggel felhívott akivel már korábban is váltottam email-eket, ügyfélélmény vezető, és elmondta valóban megillet a visszatérítés készpénz formájában, a vevőpultos kollégájuk hibázott. Szóval a helyzet megoldódott!
2022. febr. 2. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!