Hogy érdemes befektetni aranyba?
Csak egyszerűen netről rendeljek pl egy 10grammos aranyrúdat és rakjam széfbe? Vagy ezt hogy szokták csinálni?
Melyik gyártók a legmegbízhatóbbak?
Leginkább sehogy.
10 grammos kiszerelésben plane nem, mert minél kisebb a “tömb”, annál nagyobb a százalékos különbség a vételi és eladási ár között.
Nem tudom az előző fotel befektetési szakértők milyen szeren vannak, de àlljanak le vele, mert látványosan h.lyèk tőle.
Gimis ballagásomra 6 éve kaptam egy arany làncot, akkor volt kb 50 ezer forint. Nem hordtam azóta se,velgondolkoztam, hogy beadom vhova. Most kb a zálogház is adna érte 90 ezer forintot úgy, hogy a zálogház köztudottan az árfolyam alatt veszi be jóval, és még így is többet ad érte, mint amennyit akkor èkszerbolti àron ért. Ennyit a hú de nagy veszteségről.
Akkor miért tart kb az összes nagy befektető jelentős mennyiségben aranyat?
Csak nagy összegben érdemes, pár százezerért nem?
Milyen osszes nagy befekteto? :)) Hol lattad ezt okoska?
Nezd meg pld az ark invest portfoliojat... Hol vn az arany benne?
Kérdező hagyd! Szerinted ezeknek az anonim fotelkommentelő nyomorultaknak van fogalmuk bármiről is befektetés címszó alatt? A saját kiadásaikkal nincsenek tisztában, nemhogy a befektetésekkel.
Hiába pontozták le ezek a frusztrált anonim barmok a kommentemet is, az akkor vásárolt aranyláncomért ma a zálogházban majdnem az akkori ár kétszeresét adják. Hú de veszteséges az arany, igaz? 🤡
Meg lehet nézni az árfolyam változását 5 éves lebontásban, portfolión is, és sok helyen, belinkelném, de ezek a fotelharcosok úgyse tudnak grafikont olvasni, nem jártak be matekórára, amikor a koordináta rendszert vették.
Idén is rekordot dönthet az arany árfolyama, ha a dollár gyengül, de ja, tényleg nem ér semmit 🤡
Ha valakinek sok pénze van, tuti, hogy tart aranyban és ingatlanban. Ez a két legstabilabb befektetés szerintem, meg ahogy elnézem, sokuk szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!