Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Romániából tudok építőanyagot...

Romániából tudok építőanyagot rendelni?

Figyelt kérdés
Epítkezni szeretnék, honnan tudok rendelni épîtőanyagot Romániából? Van erre valamilyen oldal? Hogy lehetne kivitelezni? Magyarországon semmiképp sem vásárolnék

2022. febr. 1. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Milyen logika alapjan talaltad ezt ki?
2022. febr. 1. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Haszontalan válasz. Leértékeletem 😚
2022. febr. 1. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Leértékeltem*
2022. febr. 1. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia szia 😇
2022. febr. 1. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Őőőő és milyen messze laksz a román határtól vagy ahonnan szeretnéd az építőanyagot? Mert ugye az nem fog a telkedre teleportálni, a szállítási költséggel meg simán ott lehetsz árban, mint itthon. Még ha magad is szállítod akkor is üzemanyag, amortizáció, idő...stb. Szerintem összességében nem éri meg.

Mi itthon fogunk építkezni a közeli tüzépről, ha fuvarossal szállítanánk horror költségeink lennének, így magunk oldjuk meg, de ez városon belül van. Hozzánk a román határ is legközelebb kb 75 km.

2022. febr. 1. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, csillió román fuvaros van, tudod, a román kisbuszosok, akik nagyrészt üresen mennek nyugatra a cuccokért, trailerekkel. Na egy ilyet keresel (neten is vannak), és áthoznak ők neked mindent.
2022. febr. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!