Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell postán csomagot...

Hogyan kell postán csomagot feladni?

Figyelt kérdés

Bocsi a kerdesert de meg soha nem adtam fel csomagot.

2kg alatt lenne az biztos, szoval csak nagyobb boritekba csomagolnam, viszont ha elore utaljak nekem a penzt akkor a szamlaszamomat kell megadnom az illetonek? Es ha 2kg alatt van a csomag akkor mennyi a postakoltsege?

2022. jan. 24. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy levél méretű, 2 kg körüli csomagot Foxposttal vagy hasonló csomagküldő szolgálattal küldenék ha van rá lehetőség. Ha nincs és csak a posta marad, akkor: [link]

Nagyjából olyan 3-4000 Ft között lesz. És a honlapon az is le van írva, hogy hogy kell megcímezni.

2022. jan. 25. 01:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is Foxposttal küldeném, sokkal olcsóbb és kényelmesebb is.
2022. jan. 25. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Előre utalásnál igen,megadod a számlaszámod a címzettnek,ő átutalja a vételárat és a postai költséget.

A postai költséget előtte mint fent írják kiszámolod a posta oldalán,~1800Ft körül lehet,ott kitöltöd a saját és a címzett adataival,a csomag méreteivel és hogy hová kéri a címzett,házhoz,automatába,postán maradóra.Ha kész kiírja a feladási díjat,utána kinyomtathatod és a papírral együtt odaviszed a csomagot a postára.Ha nincs nyomtatód akkor kapsz egy kódot amit bediktálsz a postán és akkor megkapják a kitöltött feladóvevényt-így sokkal kényelmesebb mintha a postán kezded el bediktálni az adatokat percekig.

2022. jan. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!