Hogyan kell postán csomagot feladni?
Bocsi a kerdesert de meg soha nem adtam fel csomagot.
2kg alatt lenne az biztos, szoval csak nagyobb boritekba csomagolnam, viszont ha elore utaljak nekem a penzt akkor a szamlaszamomat kell megadnom az illetonek? Es ha 2kg alatt van a csomag akkor mennyi a postakoltsege?
Én a helyedben egy levél méretű, 2 kg körüli csomagot Foxposttal vagy hasonló csomagküldő szolgálattal küldenék ha van rá lehetőség. Ha nincs és csak a posta marad, akkor: [link]
Nagyjából olyan 3-4000 Ft között lesz. És a honlapon az is le van írva, hogy hogy kell megcímezni.
Előre utalásnál igen,megadod a számlaszámod a címzettnek,ő átutalja a vételárat és a postai költséget.
A postai költséget előtte mint fent írják kiszámolod a posta oldalán,~1800Ft körül lehet,ott kitöltöd a saját és a címzett adataival,a csomag méreteivel és hogy hová kéri a címzett,házhoz,automatába,postán maradóra.Ha kész kiírja a feladási díjat,utána kinyomtathatod és a papírral együtt odaviszed a csomagot a postára.Ha nincs nyomtatód akkor kapsz egy kódot amit bediktálsz a postán és akkor megkapják a kitöltött feladóvevényt-így sokkal kényelmesebb mintha a postán kezded el bediktálni az adatokat percekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!