Ki az aki szereti a munkáját MAGYARORSZÁGON azt amit csinál alapjáraton örömmel csinálja? [Több benne amit szeret, mint amit nem.]
Ami igazán érdekes lehet, mi az a konkrét MUNKA, tevékenység, hivatás amiből meg tudsz élni vagy nem, mert sovány a fizetés, nem elrugaszkodva a valóságtól nem kapzsi emberként élve?
Külföldre dolgozol inkább, de mégis itt élsz?
Nő vagy férfiként dolgozol?
Hobby -d a munkád?
Azt csinálod amit mindig is szerettél volna ráadásul?
Bármi amit meg mersz itt osztani ismeretlenként ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban rád bízom, hogy le mered ide írni ...
Nagyon proli hozzaallas ez :)
Hogy lehet egy alkalmazott kapzsi?
Igen elégedett vagyok, főleg annak tükrében hogy 12 évig dolgoztam 3 műszakban olyan munkakörben ami jól fizetett de utáltam.
Jelenleg jól keresek, szeretem amit csinálok és sikerélményeim vannak. "Fizetésem" inkább bevételnek nevezem, változó mennyi az annyi de ez nem probléma.
37/F
Külföldre dolgozol inkább, de mégis itt élsz?
- Itthon dolgozom, itthoniaknak, de nem zárkózom el a külföldi ügyfelektől a jövőben. Viszont szeretnék itthon maradni.
Nő vagy férfiként dolgozol?
- Nő vagyok
Hobby -d a munkád?
- Igen.
Azt csinálod amit mindig is szerettél volna ráadásul?
- Sosem tudtam mi szeretnék lenni, csak úgy körülbelül, de azt teljesen lefedi. Igazából még az úton vagyok, úgy értem, jelenleg még tanulok és gyakornok vagyok.
Nincs olyan, amit nem szeretek a munkámban.
És nincs olyan, hogy "elrugaszkodva a valóságtól".
Vállalkozásom van.
Víz,Gáz,Fűtés és Gázkészülék szerelés a tevékenységi köröm.
Gázkészüléket telepítek és hozzá kéményt is bélelek.
Szeretem a munkám jó is vagyok benne.
Folyamatosan képzem magam.
Sokáig alkalmazott voltam megfizettek ott is de amióta magamnak csinálom több a stressz de jobban megéri.
46/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!