Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki az aki szereti a munkáját...

Ki az aki szereti a munkáját MAGYARORSZÁGON azt amit csinál alapjáraton örömmel csinálja? [Több benne amit szeret, mint amit nem.]

Figyelt kérdés

Ami igazán érdekes lehet, mi az a konkrét MUNKA, tevékenység, hivatás amiből meg tudsz élni vagy nem, mert sovány a fizetés, nem elrugaszkodva a valóságtól nem kapzsi emberként élve?

Külföldre dolgozol inkább, de mégis itt élsz?

Nő vagy férfiként dolgozol?

Hobby -d a munkád?

Azt csinálod amit mindig is szerettél volna ráadásul?

Bármi amit meg mersz itt osztani ismeretlenként ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban rád bízom, hogy le mered ide írni ...

2022. jan. 22. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a munkámat, de anyagi biztonságtól nagyon messze vagyok a gyér fizetés miatt.
Szeretem a munkámat és anyagi biztonságban is tudhatom vele magam nem kapzsi emberként.
Nem szeretem a munkámat és az anyagi biztonságot sem adja meg számomra, pedig nem élek nagy lábon nem vagyok kapzsi pénzéhes ember sem.
Nem szeretem a munkámat, de anyagi biztonságban legalább tudhatom magam nem kapzsi pénzéhes emberként nem nagy lábon élve.
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon proli hozzaallas ez :)

Hogy lehet egy alkalmazott kapzsi?

2022. jan. 22. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Ez egy emberi tulajdonság a kapzsiság és nincs leszögezve a kérdésben, hogy alkalmazottról lenne szó minden esetben, olvasd el újra.
2022. jan. 22. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen elégedett vagyok, főleg annak tükrében hogy 12 évig dolgoztam 3 műszakban olyan munkakörben ami jól fizetett de utáltam.

Jelenleg jól keresek, szeretem amit csinálok és sikerélményeim vannak. "Fizetésem" inkább bevételnek nevezem, változó mennyi az annyi de ez nem probléma.

37/F

2022. jan. 22. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Külföldre dolgozol inkább, de mégis itt élsz?

- Itthon dolgozom, itthoniaknak, de nem zárkózom el a külföldi ügyfelektől a jövőben. Viszont szeretnék itthon maradni.

Nő vagy férfiként dolgozol?

- Nő vagyok

Hobby -d a munkád?

- Igen.

Azt csinálod amit mindig is szerettél volna ráadásul?

- Sosem tudtam mi szeretnék lenni, csak úgy körülbelül, de azt teljesen lefedi. Igazából még az úton vagyok, úgy értem, jelenleg még tanulok és gyakornok vagyok.

Nincs olyan, amit nem szeretek a munkámban.

És nincs olyan, hogy "elrugaszkodva a valóságtól".

2022. jan. 22. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Eddig 10 - 0 ember merte leírni mit is dolgozik itthon a szavazatok alapján, pedig az élet egyik legfontosabb része majdnem, hogy 'a' legfontosabb.
2022. jan. 23. 02:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Vállalkozásom van.

Víz,Gáz,Fűtés és Gázkészülék szerelés a tevékenységi köröm.

Gázkészüléket telepítek és hozzá kéményt is bélelek.

Szeretem a munkám jó is vagyok benne.

Folyamatosan képzem magam.

Sokáig alkalmazott voltam megfizettek ott is de amióta magamnak csinálom több a stressz de jobban megéri.

46/F

2022. jan. 25. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!