Kipróbálnám a kriptovalutázást. Hogyan érdemes?
Szóval, ahol tartok: Elolvastam egy rövidebb útmutató jellegű könyvet, hogy egyáltalán megértsem mi a kriptovaluta, hogy működik, alapvető fogalmak stb. Megnéztem pár videót, de valahogy nekem idegen ez az egész, viszont annyira érdekel mégis, hogy a gyakorlatban meg akarom ismerni.
Ti hogy kezdenétek neki, ha pl 50 ezer forintot szánnátok csak rá?
Mondjuk felmegyek Binance-ra, 50 ezer forint értékű dollárral veszek valami számomra szimpatikus kriptót. Meddig érdemes benthagyni? Hogy érdemes ezt az egészet csinálni, hogy a legkisebb rizikó legyen benne?
Most nézem amúgy, hogy Binance-n már forintért is lehet venni kriptovalutát? Régebben úgy tudtam, hogy először USD-t kellett venni, és abból tustam valamilyen coint venni, de akkor ez is egyszerűbb lett.
Revolut jó amúgy erre a célra? Mert valóban az a legegyszerűbb, de sokan pont a magas költségek miatt nem ajánlják, meg pont emiatt, mert nem kerül közvetlen a tárcámba.
50 ezerért szerintem nincs baj a Revoluttal sem a míg kiprobalod, de inkább a Binancet ajánlanám majd saját tárcát.
Nem tudom hogy lehet e közvetlenül forintban vásárolni Binance-en, lehet hogy a nagyobb coin-okat igen, de nem tart semeddig átváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!