Ha gyári munkára jelentkezek, le kell tagadni az érettségit?
Lehet, hogy ezzel a hozzaallassal van baj.
Ha ilyen volt az önéletrajzod is, nem csoda hogy nem hívtak be.
Nem kell egy cégnek sem elegedetlenkedo munkaerő
Nem ilyen volt.
Egyébként nagyon szerettem volna ezt a munkát, mert sok szempontból előnyösnek tűnt a számomra. Ezért vagyok teljesen kiborulva ettől az egésztől. Tényleg nem tudom hova tenni, hogy miért nem méltattak még egy állásinterjúra se.
Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra hogy azért utasítottak vissza, mert nem az a legalantasabb fogatlan proletár vagyok, akihez általában szokva vannak, hogy ilyen pozícióra jelentkezik.
Annyiban árnyálnám az eddigieket, hogy a gyárak is szeretik a fixebb embert a legalapabb szalagnál is.
Nyilván te egy érettségivel, irodai munkából jőve tisztába vannak bele, hogy bármikor leléphetsz. Ezért benne van, hogy nem foglalkoznak veled.
Az más kérdés, hogy miként tagadod le? Ha nincs érettségid, milyen szakmád van? Ja az sincs, akkor mid van? Stb. Szóval az érettségid ne tagadd le, de igen emiatt benne van, hogy "kinyomtatásig" se jut az önéletrajzod egy gyárban.
Megoldás: tanulj valamit.
Ha tudnád, hogy hány ugabuga gyárimunkás jóskának van érettségije, szerintem meglepődnél.
Érettségivel örülni kell az irodai munkának.
Az ilyen helyekre szakirányú végzettséget, gyakran diplomát kérnek. Egy érettségizettnek ott a gyár, kassza, meki és a többi zsíros állás XD
Ma újra hirdetést tett ki a cég arra a pozícióra.
De én érettségivel nem voltam elég jó nekik.
Kabaré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!