Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő míg a Szerencsejáté...

Mennyi idő míg a Szerencsejáték Zrt átutalja a 3 milliárd ft-ot?

Figyelt kérdés

Akinek volt már nagyobb nyereménye, átutalással, mennyit várt rá míg megjött a számlára?

Az ezzel járó izgalmat hogyan lehet feldolgozni?

2022. jan. 20. 13:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem utalják, maga Varga Mihály fogja hozni neked, kalózládikában.
2022. jan. 20. 13:14
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
A maradék 350 millióval mi lett? Ott hagytad borravalónak? Én is úgy szoktam. Aprópénzzel nehogymár kiszúrják a szememet.
2022. jan. 20. 13:37
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem akartam a teljes összeget kiírni.Úgyis tudja a legtöbb ember, mire gondoltam.
2022. jan. 20. 13:38
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

Kamu kérdés.

Múltkor az volt a kérdés, hogy melyik országba menj ekkora összeggel.

2022. jan. 20. 13:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Az a kérdés vasárnap volt.De most azt kérdezem, hogy az átutalás kinek hogyan jött meg, aki kapott nagyobb összeget bankszámlára, nyereményként.
2022. jan. 20. 13:43
 6/22 anonim válasza:
72%
Nem tudom de küldj már belőle :D
2022. jan. 20. 13:51
 7/22 anonim válasza:
100%

Mi a nagyobb összeg amitől már lehet válaszolni?

Gondolom senki egy percre nem gondolja, hogy ennyit egy senki ember "nyertes" megkap? Olyan politikai befolyást lehetne vele elérni egy ellenőrizetlen civilnek, ami szóba sem jöhet.

2022. jan. 20. 13:51
 8/22 anonim válasza:
83%
7-es akkor hogy működik ez, mennyit kap belőle egy sima civil?
2022. jan. 20. 13:56
 9/22 A kérdező kommentje:

Valamennyit levonnak adóval, és utána a nettó összeget utalják, de csak számlára.

Aki nyert már nagyobb összeget,olyan írjon választ, köszi.

Mennyi idő volt, hogy élte meg addig a várakozást, sorolhatnám.lehet utána írnék privit ide, többit ott.

2022. jan. 20. 13:58
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem utalják át. Nyitnak a nevedre egy vagy több bankszámlát a szerencsejáték zrt partner pénzintézeténél és azon van a nyereményed. Utána úgy rendelkezel a pénzeddel ahogy akarsz.

Ha megnyer valaki ennyi pénzt nem fog politikai befolyásra hajtani. Örül, hogy egy életre megvan és nagy eséllyel elhúz innen, hátrahagy mindent és kezd egy új életet. Nem fog nyilvánosság elé állni, hogy mindenki megtudja Ő nyert.

2022. jan. 20. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!