Mennyi SZJA-t vársz vissza a jelenlegi intézkedéseknek köszönhetően, és mire fogod felhasználni?
Figyelt kérdés
Van már vele konkrét terved?2022. jan. 19. 10:05
11/15 anonim válasza:
Válts adónemet, akkor nincs büntetőadó.
13/15 anonim válasza:
Laktózérzékenység adókedvezményt kapok csak vissza, az 100 ezer Ft egy évre. Berakom a lakás gyűjtős számlámra. Nem olyan sok ez, de azért segítség.
14/15 anonim válasza:
Konkrétan semmit. Fogságban, kényszer hatására nem szaporodok, így nem érek semmit az államnak
15/15 anonim válasza:
Nekem jár a 809 ezer, jóval több adót fizettem be, de ugye ennyi a max.
A férjemnek is jár a max,de ő igénybe vette az 1 gyerekre levőt évközben, így lejön neki -120e. Marad 689 ezer.
Plusz kaptam nemrég egy 2 milliós jutalmat, még az is megvan.
A tervem felújítás vele, villanyvezetéket cserélünk, laminált padlót, festés, konyhaburkolás. Visszaigényeljük rá a felújítási támogatás felét, abból meg konyhabútor lesz új.
Ja és nyáron elmegyünk 3 hétre Spanyolországba.
Szóval ilyesmikbe lesz fektetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!