Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem utalták a diákhitelt?

Miért nem utalták a diákhitelt?

Figyelt kérdés
15-én szokták utalni, de az most szombat. Ma vártam, de nem érkezett meg. Másoknál mi a helyzet?

2022. jan. 14. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Még jöhet ma.
2022. jan. 14. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
amiért az ösztöndíjakat, táppénzeket. Üres a kassza, válogatnak, mit mikor lehet, hogy ne legyen gond.
2022. jan. 14. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a doktori ösztöndíj nem hajlandó jönni, azt az államkincstár utalja, elvileg a diákhitelt is.

Az eltén arra hivatkoznak, hogy valami szoftverfrissítés történt, ami miatt rajtuk kívül álló okokból nem tudnak utalni..

2022. jan. 14. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
3, az államkincstár hivatkozik rá, de érdekes módon a nyugdíjakat, amit ugyanaz a szoftver rendez, ki tudták utalni... :(
2022. jan. 14. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
EZ felháborító. Most olvasom, hogy másnak tényleg nem megy ki a táppénz sem!! Mégis meddig várjunk? 5 napja kellett volna érkeznie a doktori ösztöndíjamnak,180e Ft .. Először azzal hitegettek hogy tizedikén utalnak, majd jött egy levél további késedelemről..
2022. jan. 14. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5, hetek óta arra hivatkozik az oep, hogy kevesen vannak, betegek, sok az igény, nem tudják tartani a 8 napot. Szerdán végre közölte egy ügyintéző, aki megunta a háborgókat, hogy számfejtve van rég, csak az utalást nem lehet indítani.
2022. jan. 14. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva. A sajtónak jó lenne írnia erről..
2022. jan. 14. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!