Wish vélemények, tapasztalatok?
Most rendelnék életemben először onnan, de nem tudom, hogy jó ötlet e
Ezeket szeretném megrendelni:
Akik már megrendelték ezt vagy bármi mást, megtudnák mondani, hogy megéri e?
Van egy ilyen mém is hogy "mikor a wish-ről rendeltél ....-t".
Általában ami a Wish-en képen tök jónak tűni, ahhoz képest a valóságban valami iszonyatos gagyiságot küldenek.
Próba cseresznye. Nekem pl alis a fülbevalóim egyike s nagyon szeretem. Érdemes azt is nézni, hogy acél vagy orcosi fém-e.
Nekem neccesebb az ilyen rendelés mivel sok fémfélére érzékeny/allergiás vagyok. A festett, occo bizsuktól főleg óvakodok. Még a melltartó lakkozott pántkapocsa is komoly irritációt okoz számomra.
De ami acél fülbevalót vettem nem kopik, jó minőségű.
Meg volt pár próbám más ékszerekkel. Sokat számít miból van.
Pl pár gyűrű csak ott lapul az ékszertartómban 2 olyan karkötó társaságában, amelyek egy pár perces alkalom után már koptak, irritáltak, de ott még nem néztem az alapanyagát.
A későbbi gyűrűm már okés volt.
Igen, ali, nem wish, de ugyanazokat a termékeket forgalmazzák.
Kommentelő, nem minden kínai kuka. Ott is vannak minőségibb helyek, épp úgy mint magyarban vagy bárhol máshol.
+lehet megijednél, hogy ami körülötted van hány %-ban kínai.
Mi is együtt működünk kinaiakkal. Pl amoxichillin trihydrat, magnézium porokat is tonna számra exportálják a kínai cégek.
Bármi portabis gyógyszert étrendkiegészítőt is veszel be azokban van pl magnézium kis mennyiségben, hogy egyben maradjon a por az 5 tonnás nyomás hatására, ahogyan a gép alsó felső szerszáma összenyomja.
Vagy pl elektronika, ruházatokban is ott a kezük.
Másik pl kínai alapanyagokat a svéd fejes cég berendeli a "svéd tűzoltóruhához", magyarban kiszabatják, összevarrják és a szomorú hazugság a magyarban belevarrt címkén ez szerepel: készült svédországban. (persze angolul)
Holott a magyarok és persze kína keze van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!