Milyen valutában a legbiztonságosabb készpénzt tartani?
Előfordulhat akár az usa dollárral vagy az euróval is, hogy hiperinflálódik?
Melyik devizában érdemes kp-t tartani, amit vésztartaléknak szeretnék félretenni?
(Van lekötött és befektetett pénzem is, de szeretnék kp-t, amit azonnal tudok mozgósítani, ha kell)
Van egyáltalán ilyen, vagy bármivel történhet bármikor bármi?
"Bitcoinba"
:D :D
Ja, mert az sosem esik, mindig csak emelkedik, emelkedik, az égig :D
Kérdező világosan leírta, hogy előfordulhat, hogy azonnal mozgósítható pénz kell neki. Ha a bitcoin épp egy méretes esésben van, nem nyerő.
Kérdező, megadtad magadnak a választ:
"bármivel történhet bármikor bármi"
Én euróban és angol fontban tartom a pénzem egy részét, de a fontot még 353-nál vettem :-)
Eurót 312, 332 és 355-nél (itt csak keveset)
Eddig jól jártam, de mint írtam, bármikor bármi történhet...
3-asnak: tudod, nem csak városban élnek emberek, hanem kisebb településeken is, ahol bizony sok helyen nem lehet bankkártyával fizetni, sőt, még a bankautomatához is utazni kell.
De nagyvárosokban is bátran megpróbálhatsz a piacon egy termelőnél bankkártyával fizetni, bizony nem fog sikerülni.
5-os..
Elbeszelsz a kérdés mellett, itt nem arról volt szó hol tud fizetni.
Rengetek konstrukció van már ami minimum inflációt ad vissza és ugyanúgy hozzanyulhadtz bármikor ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!